ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 9 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση-πορεία με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου μετά από ξεχωριστά καλέσματα για συγκέντρωση της κατάληψης Apertus,της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και φοιτητικών οργανώσεων.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Ταχυδρομείο –απέναντι από την πλατεία Δημάδη που ήταν αρχικά το κάλεσμα-λογω βροχής.

Μετά τα γεγονότα της 18 Σεπτέμβρη (επίθεση με δακρυγόνα και κρότου- λάμψης στην πορεία για τον Π. Φύσσα, περίπου 30 προσαγωγές και 9 συλλήψεις αντιφασιστών) άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο της πόλης συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα, σπάζοντας την τρομοκράτηση που επιχειρούν να επιβάλλουν δυνάμεις καταστολής και ΜΜΕ.

Παρόλο το κρύο και την συνεχόμενη βροχή, στην συγκέντρωση συμμετείχαν 50 άτομα, τα οποία κατά τις 19:30 πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης με ένα μπλοκ του Α/Α χώρου (με πανό «ενάντια στους νοσταλγούς της Χούντας και τους σύγχρονους υποστηρικτές της») και ένα μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των φοιτητικών οργανώσεων.

Η πορεία, παρά τις καιρικές συνθήκες, πάρα την αστυνομοκρατία (κλούβες, ασφ-αλήτες κα) λόγω ομιλίας του Βαρεμένου την ίδια ώρα, και παρά τον σχετικά μικρό αριθμό συμμετοχής, είχε δυνατό παλμό στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 9 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

Υγ: όποιός, όποια θέλει ας προσθεσει περισσότερες πληροφορίες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License