ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤ(ΡΙ)ΩΝ-ΦΟΙΤΗΤ(ΡΙ)ΩΝ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Την Παρασκευή 9/11 η Συνέλευση Μαθητών/τριών από τον Αναρχικό/Αντιεξουσιαστικό χώρο και η ΑΦΣ Αροδαμός βρεθήκαμε στην μαθητική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας.

post image

Την Παρασκευή 9/11 η Συνέλευση Μαθητών/τριών από τον Αναρχικό/Αντιεξουσιαστικό χώρο και η ΑΦΣ Αροδαμός βρεθήκαμε στην μαθητική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας. Η παρουσία μας πλαισιώθηκε από περίπου 40 άτομα και με δυνατό παλμό και συνθήματα καθ’ όλη την διάρκεια της συγκέντρωσης, η οποία αριθμούσε σε σύνολο περίπου 250 άτομα. Στη 13:00 είχε καλεστεί στο ίδιο σημείο συγκέντρωση εκπαιδευτικών. Παρ’ ό,τι όσοι μαθητές και φοιτητές πλαισίωσαν το μπλοκ του mathites.gr επέλεξαν να αποχωρήσουν πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση των εκπαιδευτικών, εμείς παραμείναμε στο σημείο και τη στηρίξαμε σύμφωνα με την αντίληψη μας για την αναγκαιότητα του κοινού αγώνα μαθητ(ρι)ών-φοιτητ(ρι)ών-εκπαιδευτικών.

Στη συγκέντρωση μοιράστηκε η ανακοίνωση για το mathites.gr και την ΚΝΕ με αφορμή τα γεγονότα στο Παντείο :https://athens.indymedia.org/post/1592782/

ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤ(ΡΙ)ΩΝ-ΦΟΙΤΗΤ(ΡΙ)ΩΝ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License