Οι ΗΠΑ επικήρυξαν κορυφαία στελέχη του PKK!

Οι ΗΠΑ επικήρυξαν κορυφαία στελέχη του PKK!

  1. Πηγή: www.pahomepage.com

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δηλώνουν ότι έχουν εγκρίνει αμοιβές για πληροφορίες σχετικά με τον τόπο διαμονής των τριών κορυφαίων Κούρδων ηγετών οι οποίοι καταζητούνται απο την Τουρκία, ως ένδειξη βελτίωσης των σχέσεων μεταξύ των συμμάχων του ΝΑΤΟ.

Η ανακοίνωση έγινε από τον αναπληρωτή υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάθιου Πάλμερ, ο οποίος βρισκόταν στην Άγκυρα. Ο Πάλμερ ανέφερε σε δήλωση ότι οι Η.Π.Α. θα πληρώσουν μέχρι και 5 εκατομμύρια δολάρια για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην «ταυτοποίηση ή την τοποθεσία» του Mural Karayilan, μέχρι και 4 εκατομμύρια δολάρια για τον Cemal Bayik και 3 εκατομμύρια δολάρια για τον Duran Kalkan. Και οι τρεις είναι ανώτεροι ηγέτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν ή ΡΚΚ, που θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την περασμένη εβδομάδα, η Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες προέβησαν σε αμοιβαία άρση των κυρώσεων που είχαν επιβάλλει η μια στην άλλη.

http://www.rojavakurdistan.gr/index.php/2017-03-11-20-58-00/nea-apo-to-ypoloipo-kourdistan/624-oi-ipa-epikiryksan#.W-a90P2w-To.facebook

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License