Μπορεί κάποιος/α να με ενημερώσει που μπορώ να προμηθευτώ τα βιβλία του Επαναστατικού Αγώνα?

Επίσης υπάρχει κάποια συνέλευση-δομή για τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

από Διευκρινιστής 30/10/2018 11:14 μμ.


Η τελευταία ενημέρωση που είχα δει αφορούσε την επανέκδοση του βιβλίου των προκυρήξεων του ΕΑ από τις εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος. Ως προς την δεύτερη ερώτηση, η απάντηση είναι δυστυχώς αρνητική.

:

από +- 05/11/2018 6:38 μμ.


Μπορει καποιος να επικινωνησει με ρουπα μαζιωτη; Πως;

από Ερωτών επίσης 06/11/2018 12:58 μμ.


Με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα. Υπάρχει μία συνέλευση αλληλεγγύης για το θέμα. Έχω δει πρόσφατα ανακοινώσεις της. Μάλλον αυτοί θα ξέρουν.

Αλλά δεν έχω δει κάλεσμα για τους συντρόφους που θέλουν να στηρίξουν τη συνέλευση. 

Αν διαβάζουν οι σύντροφοι και συντρόφισσες ας κάνουν κάποια στιγμή ένα ανοικτό κάλεσμα. 

 

από Α/Α από τα δυτικά 14/11/2018 10:06 πμ.


Δίνω ένα μαιλ (gvliberta@autistici.org) για βιβλία που θέλει κάποιοα/α να πάρει στηρίζοντας τους συντρόφους του Ε.Α. 'Οντως δεν υπάρχει κάποια συνέλευση όπως έγραψε και κάποιος άλλος σύντροφος/ισσα. Όσο για το που μπορεί κάποιος να τους βρει, ανακοινώνονται τα δικαστήριά τους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License