Παύλος Φύσσας: Τα βίντεο και οι ενδοεπικοινωνίες που αποδεικνύουν ότι δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια των μπάτσων

Η εξαιρετική οπτικοακουστική ανάλυση των ντοκουμέντων από το Forensic Architecture που παρουσιάζονται για πρώτη φορά, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από νεοναζί της Χρυσής Αυγής, όπως παρουσιάστηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Το υλικό, που περιλαμβάνει αρκετές κάμερες ασφαλείας από την ευρύτερη περιοχή της δολοφονίας καθώς και τις εσωτερικές διαβιβάσεις των αστυνομικών και του ΕΚΑΒ, είχε ήδη μελετηθεί από την αντιτρομοκρατική, χωρίς αποτέλεσμα από την πλευρά των μπάτσων φυσικά καθώς αποδεικνύει τα ψέμματα τους ως προς τη διερεύνηση της δολοφονίας.

Τοποθετώντας τις κάμερες στο χώρο και συγχρονίζοντας τις με τα ηχητικές διαβιβάσεις των αστυνομικών και του ΕΚΑΒ, αποκτήθηκε σαφής εικόνα απο τη σκηνή της δολοφονίας.

Η έρευνα, που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες στο δικαστήριο και είναι πια μέρος της δικογραφίας, αποτελεί την ελάχιστη συμβολή μας στον αντιφασιστικό αγώνα απέναντι στο τέρας.

Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου απο τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και το τάγμα εφόδου του Πυρήνα Νίκαιας της ΧΑ, δημοσιεύται το 37λεπτο βίντεο του Forensic Architecture και τα συμπεράσματα που βγαίνουν απο την ανάλυση αυτή.

Συνοπτικά:

Λίγο πριν τη δολοφονία, φαίνεται το κονβόι της ΧΑ (8 μηχανάκια και 3 αυτοκίνητα) να φτάνει στο σημείο. Αποδεικνύεται λοιπόν η οργανωμένη φύση της επίθεσης.

Οι δύο ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. που ήταν στο σημείο (8 αστυνομικοί) είχαν τουλάχιστον 4-5 λεπτά στη διάθεσή τους για να αποτρέψουν το φόνο. Τη στιγμή του μαχαιρώματος, τουλάχιστον 2 απο αυτούς ήταν μπροστά και δεν επιχείρησαν να σταματήσουν το Ρουπακιά που πέρασε μπροστά τους. Αργότερα, είπαν όλοι ψέμματα στις καταθέσεις τους.Δείτε το 37λεπτο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=IX9W-CtPNxg

από @ 24/10/2018 12:22 μμ.


https://www.youtube.com/watch?v=aKMjyG3a2oo

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License