Γιαννενα-Μοτοπορεία για την δικη των 5 αντιφασιστών-τριων

Μοτοπορεια

post image

Μοτοπορεία αντιπληροφόρησης, πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στις 19:30 στα Γιάννενα, απο συλλογικότητες των Ιωαννίνων. Πολλά μηχανάκια, πέρασαν απο τους κεντρικούς δρόμους και οχι μόνο της πόλης, φωνάζωντ<ς υνεψως συνθήματα και ρίχνοντας τρικάκια που καλούσαν στην συγκέντρωση στα δικαστήρια την Τριτη 23 Οκτώβρη. Εκείνη την ημέρα, δικάζονται οι συντρόφισσες-οι που είχαν συλληφθεί την 21 Φλεβάρη 2017, κατα την διαρκεια δυναμικης αντιφασισιτίκης παρεμβασης, ενάντια στην παρουσία του νεοναζί Χ.Παππα στις εκδηλώσεις για την ¨απελευθέρωση" των Ιωαννίνων.

 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License