Θεσσαλονίκη | Αντιφασιστική παρέμβαση στο 7ο ΓΕΛ ύστερα από εμφάνιση φασιστών

Την Πέμπτη 18/10 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική παρέμβαση στο 7ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης με αφορμή εμφάνιση φασιστών το βράδυ της Κυριακής

post image

Την Πέμπτη 18/10 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική παρέμβαση στο 7ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης με αφορμή εμφάνιση φασιστών το βράδυ της Κυριακής.

Μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (14/10), ομάδα φασιστών, έγραψε φασιστικά συνθήματα στο 7ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, για απέλαση των προσφύγων και "μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφά", με σκοπό τον εκφοβισμό των μαθητών.

Η πράξη αυτή δε μας φόβισε, μας εξόργισε. Τα σχολεία είναι χώροι μάθησης και σε αυτούς τους χώρους, οι μαθητές πρέπει να νιώθουν ασφάλεια και όχι απειλή λόγω των επιλογών και των χαρακτηριστικών τους.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 18/10, χωρίς να φοβόμαστε το φως της μέρας όπως αυτοί, πήγαμε στο σχολείο και φροντίσαμε να αντικατασταθούν και τα τελευταία φασιστικά συνθήματα στους τοίχους αλλά και να υπερασπιστούμε το σχολείο αν κριθεί αναγκαίο.

Κάνουμε ξεκάθαρο ότι κανένας φασίστας δε θα δρα ανενόχλητος στα σχολεία, τις σχολές και τις γειτονιές μας.

Μαχητικός αντιφασισμός παντού.

-Αντιφασιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License