ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

''ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ''.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Στη σημερινή συνεδρίαση (18/10/2018) εξετάστηκαν μάρτυρες, ένας που αφορούσε την ληστεία της Eurobank στο Παλαιό Φάληρο το 2011, 2 μάρτυρες για την τράπεζα Πειραιώς στο Νέο Ηράκλειο το 2011 καθώς επίσης και 3 μάρτυρες που αφορούσαν την ληστεία της ALPHABANK στις Σπέτσες τον Ιούλιο του 2012, η πρώτη σύμφωνα με το κατηγορητήριο ‘‘έγινε’’ στα πλαίσια χρηματοδότησης του Επαναστατικού Αγώνα και στην οποία κατηγορούμενος είναι ο σύντροφος Νίκος Μαζιώτης. Σε σχέση με την δεύτερη υπόθεση της ALPHABANK Σπετσών, δεν υπήρξε καμία αναγνώριση κατηγορουμένων από τις 2 υπαλλήλους της τράπεζας. Προφανώς για αυτό τον λόγο, της μη αναγνώρισης, το δικαστήριο αποφάσισε να καλέσει επιπρόσθετα άλλους 7 μάρτυρες που δεν ήταν στον κατάλογο των μαρτύρων του κατηγορητηρίου καθώς και άλλους 3 για την ίδια υπόθεση (ALPHABANK Σπετσών) που βρίσκονται στον κατάλογο του κατηγορητηρίου. Επίσης, στην επόμενη συνεδρίαση της 8ης /11/2018 καλούνται και 2 μάρτυρες που αφορούν την ληστεία της τράπεζας Πειραιώς στον Αμπελώνα Λάρισας που έγινε τον Απρίλιο του 2015 και αποδίδεται και αυτή στα πλαίσια χρηματοδότησης του Επαναστατικού Αγώνα.

Αλληλέγγυοι /ες στον Επαναστατικό Αγώνα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License