(Γερμανία) Οχήματα της Wasel (υποστηρικτές της RWE) τυλίχτηκαν στις φλόγες

Ανάληψη ευθύνης: Οχήματα της Wasel (υποστηρικτές της RWE) τυλίχτηκαν στις φλόγες10/04/18

Όταν εκκενώσατε το Hambi, όταν κόψατε τα δέντρα, όταν καταστρέψατε τα σπίτια, όταν συλλαμβάνατε ανθρώπους, όταν βάλατε τα συντρόφια μας στη φυλακή, πραγματικά, δεν περιμένατε αντίσταση;

Η εταιρία Wasel χτυπήθηκε χτες το βράδυ, έξι εμπρηστικοί μηχανισμοί τοποθετήθηκαν σε έξι οχήματα, γιατί διέθεσαν μηχανήματα στην RWE, γιατί έδωσαν την δυνατότητα στην αστυνομία να εκκενώσει το δάσος, γιατί είναι κομμάτι του συστήματος που μισούμε.

Είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε σε μια σάπια πραγματικότητα, σε μια πραγματικότητα με νικητές και χαμένους, οι πιθανότητες δεν είναι ποτέ με το μέρος μας, που οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι ενώ τα οικοσυστήματα πεθαίνουν, αυτό μας αρρωσταίνει όσο αυτό δεν αλλάζει. Η μόνη μας απάντηση είναι να υψώσουμε το ανάστημά μας και να αγωνιστούμε, να αποδείξουμε πως υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς, να εξεγερθούμε και να καταστρέψουμε ότι μας καταστρέφει.

Ακόμα κι αν το δάσος πέσει, εμείς θα είμαστε εδώ. Ο αγώνας ενάντια στην εξουσία και την οικολογική καταστροφή δεν έχει τελειωμό. Όσο η ελευθερία μας περιορίζεται, αυτοί που μας την κλέβουν δεν θα είναι ασφαλείς.

 

Carpe Noctem

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License