Βόλος | Ελευθεριακό κινητό βιβλιοπωλείο : Δευτέρα 15 Οκτώβρη, 11:00' - 13:00'

https://manifesto-volos.espivblogs.net/bibliopoleio

post image

Το ελευθεριακό κινητό βιβλιοπωλείο της συλλογικότητας συνεχίζει για 3η χρονιά την περιοδική του λειτουργία. Στους πάγκους του είναι πλέον διαθέσιμοι για επιλογή, 93 τίτλοι βιβλίων, μπροσούρων και περιοδικών. Αναλυτικός κατάλογος (σε μορφή pdf) όλων των προς επιλογή εκδόσεων, βρίσκεται εδώ.

Στο ελευθεριακό κινητό βιβλιοπωλείο, εκτός των άλλων εκδόσεων διατίθενται και :

- το βιβλίο του συντρόφου Δημήτρη Τρωαδίτη "Ο ήλιος της Αναρχίας ανέτειλε. Για μια ιστορία του αναρχικού κινήματος στον «ελλαδικό» χώρο"

- το βιβλίο "Γυναίκες της αναρχίας", μια συλλογή κειμένων αναρχικών γυναικών του 19ου και του 20ού αιώνα.

- το βιβλίο του ρώσου αναρχικού Γκριγκόρι Πέτροβιτς Μαξίμωφ "Η γκιλοτίνα επι το έργο. Τόμος Α' : Η λενινιστική αντεπανάσταση", σε μετάφραση και επιμέλεια των εκδόσεων Αλληλεγγύη.

- το βιβλίο του Berti «Nico» Giampietro "Μαρξισμός και αναρχισμός".

- το βιβλίο του Joel Spring : "Το αλφαβητάρι της ελευθεριακής εκπαίδευσης."

- η επανεκδομένη μπροσούρα : "Η Κύπρος, το εθνικό και ο εθνικισμός. Μία ελευθεριακή ανάλυση", με προλόγιση απο την Ανοιχτή Συνέλευση Αγώνα Άνω Πόλης (Θεσ/νίκη).

- οι εισηγήσεις της πολιτικής εκδήλωσης της 22/9/2018 "Εθνικισμός-πατριωτισμός ως πυλώνες του κράτους. Η αποδόμησή τους ως προϋπόθεση για την ελευθεριακή επαναστατική προοπτική." σε μορφή μπροσούρας, απο τις Αναρχικές Συλλογικότητες mⒶnifesto & Kαθ'οδόν.

ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Επόμενη στάση του ελευθεριακού κινητού βιβλιοπωλείου, στο κτίριο "Θόλος" του πανεπιστημίου.

Δευτέρα 15 Οκτώβρη, απο 11:00' έως 13:00'.

Αναρχική Συλλογικότητα mⒶnifesto

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License