Ενημέρωση από την 5η δίκη της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας

Eνημέρωση από την 5η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα.

Eνημέρωση από την 5η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα

Η 5η δίκη της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας που αφορά στην απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο στις 21/2/16 που επιχείρησε η Πόλα Ρούπα για την απελευθέρωση του Νίκου Μαζιώτη και άλλων κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού, τις απαλλοτριώσεις της τράπεζας Πειραιώς στο Νοσοκομείο Σωτηρία τον Ιούνιο του 2015, της Εθνικής τράπεζας στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας τον Σεπτέμβριο του 2016  καθώς και κατοχή όπλων και εκρηκτικών, διακόπηκε για την 1η/11/2018 με αίτημα των συντρόφων Ρούπα και Μαζιώτη για να λάβουν γνώση ολόκληρης της δικογραφίας.

Αλληλέγγυοι/ες στον Επαναστατικό Αγώνα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License