Ηχητικό από την 4η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα, στις 27/9/2018, για υποθέσεις ληστειών που αποδίδονται στην οργάνωση.


Ηχητικό από την συνεδρίαση της 27ης/9/2018 της 4η δίκης του Επαναστατικού Αγώνα για υποθέσεις ληστειών ανά την επικράτεια που αποδίδονται στην οργάνωση. Είναι γνωστό από το έγγραφο που κατέθεσε στο δικαστήριο ο Νίκος Μαζιώτης ότι η αντιτρομοκρατική δια του διευθυντή της, υποστράτηγου Μπάκα υποδείκνυε στην εισαγγελία εφετών Αθηνών και στον εισαγγελέα που ερευνά θέματα ''τρομοκρατίας'' τον Ευτ. Νικόπουλο, να συσχετίσουν και να συνενώσουν έως και 9 υποθέσεις ληστειών τραπεζών κατά τα έτη 2008 -2015 με τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα σε μια προσπάθεια απολιτικοποίησης και απονοηματοδότησης της δράσης του φορτώνοντας παράλληλα με καταδίκες το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Νίκο Μαζιώτη. Υπευνθυμίζουμε πως ο Επαναστατικός Αγώνας και τα μέλη του έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για απαλλοτριώσεις ληστειών που σκοπό είχαν την χρηματοδότηση  και την συνέχιση της δράσης της οργάνωσης. Στην συνεδρίαση αυτή ερευνάται η ληστεία τράπεζας (16-11-2011) στο Παλαιό Φάληρο με την κατάθεση του υποδιευθυντή καθώς και του Καρακέλη Ευάγγελου του διευθυντή του τραπεζικού καταστήματος τον οποίο και πήραν μαζί τους προκειμένου να διαφύγουν από την αστυνομία ενώ λίγο αργότερα τον άφησαν ελεύθερο στο ρέμα της Πικροδάφνης.

Εδώ είναι: https://youtu.be/1nW1srNMDq0

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License