Πορεια στο Ρεθυμνο μπλοκ αλληλεγγυης στους 7

`

Περισσοτερα απο 50 ατομα συμμετειχαν στο μπλοκ αλλυλεγγυης για τους 7 συλληφθεντες της θεσσαλονικης στην πορεια για το πολυτεχνειο στο Ρεθυμνο.Το μπλοκ ηταν ισως το μαζικοτερο της πορειας(στην οποια συμμετειχαν περιπου 300 ατομα) και με μεγαλο παλμο,ακολουθησε την πορεια ως το τελος της.Φωναχτηκαν συνθηματα αλληλεγγυης στους 7 συλλυφθεντες .Κανενα ιδιαιτερο επεισοδειο δε σημειωθηκε.

από - 17/11/2003 10:15 μμ.


περισσοτεροι απο 80 αναρχικοικαι συμπαθουντες πηραν μερος κ εδωσαν δυναμη και παλμο στην πορεια.συνθηματα για τους 7 φυλακισμενους, για την ασφυκτικη παρουσια μπατσοασφαλιτων, για το πολυτεχνειο...ραντεβου στο δρομο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License