το μπλοκ των αναρχικών-αντιεξουσιαστών στην Ξάνθη

το μπλοκ των αναρχικών-αντιεξουσιαστών στην Ξάνθη

50 περίπου άτομα συμμετείχαν σήμερα στο μπλοκ των αναρχικών-αντιεξουσιαστών για την πορεία του πολυτεχνείου στην Ξάνθη.Με πανό "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 7, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ" , τρυκάκια, μοίρασμα προκυρήξεων και πολλά συνθήματα ξεκίνησε την πορεία μαζί με τα υπόλοιπα μπλοκ και στην συνέχεια αποσχίστηκε από την υπόλοιπη πορεία και κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα της πόλης. Εκεί φωνάχτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης στους 7 κι έπειτα κατευθύνθηκε προς την πολυτεχνική σχολή Ξάνθης. Αξίζει να αναφερθεί ότι μπροστά από το Α.Τ. Ξάνθης υπύρχε κλούβα με 1 διμοιρία των ΜΑΤ η οποία παρέμεινε για αρκετή ώρα μετά την λήξη της πορείας εκεί.

εσύ ή κάποιος άλλος τέλος πάντων. Υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται και για το αναρχικό μπλοκ και για τα υπόλοιπα.

από ένας 18/11/2003 11:45 πμ.


Υπήρχε το μπλοκ του Συλλόγου Φοιτητών με περίπου 90-100 άτομα, το μπλοκ του ΠΑΜΕ και της ΚΝΕ με 70-80 άτομα, καθώς επίσης και ένα μικρό μπλοκ της ΠΑΣΠ και της νΠΑΣΟΚ (!!). Το αναρχικό μπλοκ δανείστηκε την ντουντούκα του Συλλόγου για να ανακοινώσει ότι στο τέλος της πορείας (πριν την επιστροφή στο πολυτεχνείο) θα πήγαινε στο ΑΤ να διαδηλώσει για τους 7, μερικοί προσχώρησαν στο μπλοκ των Αναρχικών/Αλληλέγγυων. Η πορεία του αναρχικών πήγε στο ΑΤ και η άλλη πορεία έκανε το σύνηθες δρομολόγιο φωνάζοντας συνθήματα. Οι πορείες ενώθηκαν πάλι μετά από μισή περίπου ώρα λίγο πριν την είσοδο της Πολυτεχνικής. Κατά την κατάθεση στεφανιών απο ΠΑΣΠ φωνάχτηκε "το μπατσοκ είναι εδώ, ενωμένο,δυνατό" και στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ "καρφί και πρόκα στον κάθε καλαμποκά". Τέλος έγινε προσκλητήριο νεκρών αγωνιστών και από το αναρχικό μπλοκ.

από 90-100 19/11/2003 2:22 μμ.


atoma o sillogos fititon re sintrofe, 40-50 itan.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License