Ανταπόκριση από την συγκέντρωση/ πορεία για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου στο Ηράκλειο Κρήτης


post image

Πραγματοποίηθηκε σήμερα 22/9 συγκέντρωση-μικροφωνική στα Λιοντάρια σχετικά με την δολοφονία του ΛΟΑΤΚΙΑ+ ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου στην περιοχή της Ομόνοιας από μπάτσους και αφεντικά. Στο σημείο συγκεντρώθηκε αλληλέγγυος κόσμος, διάβαστηκε κείμενο και ακούστηκαν συνθήματα για το γεγονός. Με την συμμετοχή περίπου 60 ατόμων πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο της πόλης που πέρασε από πεζοδρόμους με νυχτερινά μαγαζιά. Η πορεία ήταν οργανωμένη και είχε παλμό. Λίγο πριν την ολοκλήρωσή της ακούστηκαν απαράδεκτα σχόλια για την δολοφονία από θαμώνες των καταστημάτων και απαντήθηκαν αναλόγως.

Συντακτική Ομάδα Ηρακλείου

 

Κατά τη διάρκεια της πορείας ακούγονταν τα συνθήματα:

 

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΑ

 

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
ΤΟΝ ΖΑΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ

 

Αναδημοσίευση από:

https://apatris.info/iraklio-kritiantapokrisi-apo-tin-sygkentrosi-poria-gia-tin-dolofonia-tou-zak-kostopoulou/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License