Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης: η διαδήλωση στον Άλιμο (20/9) και η συγκέντρωση στο Πέραμα στις 22/9


Η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού την Πέμπτη 20/9 πραγματοποίησε διαδήλωση προς τα γραφεία της Χ.Α. στον Άλιμο στα πλαίσια του σχεδίου μας για έναν Αντιφασιστικό Σεπτέμβρη. Την συγκέντρωση και την πορεία ενίσχυσαν σύντροφοι της περιοχής και ο κόσμος της γειτονιάς στήριξε την προσπάθειά μας αντιλαμβανόμενος την αναγκαιότητα αντεπίθεσης στον εθνικιστικό μηχανισμό. Οι φασίστες ήταν άφαντοι στην γειτονιά και τα γραφεία τους αποδυκνύοντας την πολιτική αδυναμία όπου έχουν βυθιστεί από την επιμονή και την αποφασιστικότητα του αγώνα με τα εργαλεία του Μαχητικού Αντιφασισμού. Φυσικά η αστυνομία για άλλη μια φορά επέλεξε να προστατεύει τη γιάφκα των νεοναζί εγκληματιών και δολοφόνων.Ούτε η αστική δημοκρατία, ούτε η αστική δικαιοσύνη θα δώσει τέλος στην φασιστική απειλή και την ρατσιστική ακροδεξιά, οι οργανώσεις του ταξικού κινήματος οφείλουμε να παλεύουμε με συνέπεια και σε κάθε μέτωπο δίχως επανάπαυση μέχρι την τελικη Αντιφασιστική Νίκη. Γι'αυτό η ΟΡ.Μ.Α. επιδιώκει μέσα η σύγκρουση με τις τελευταίες τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής να δημιουργήσει ένα δίκτυο αγωνιστών του ταξικού εργατικού κινήματος. Σε Σαλαμίνα – Πέραμα, Πειραιά, Άλιμο – Νότια Προάστια, Μαρούσι – Νέο Ηράκλειο και Βόρεια προάστια δεν τσακίζουμε μόνο τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, αλλά συγκρουόμαστε με την ανασυγκρότηση της ρατσιστικής και εθνικιστικής ακροδεξιάς.

Η πρόσφατη ενέδρα των υπολειμμάτων των ναζιστών στο Πέραμα δε θα μείνει αναπάντητη. Θα διαλύσουμε τις τελευταίες τοπικές οργανώσεις της φασιστικής συμμορίας και θα κλείσει η γιάφκα του δήθεν σωματείου "Αγ. Νικόλαος" στο Πέραμα. Μια πρώτη απάντηση θα δοθεί το Σάββατο 22/9 με αντιφασιστική συγκέντρωση στη Λεωφ. Δημοκρατίας, στα Καραβάκια Σαλαμίνας, και περιοδεία στην πόλη του Περάματος.

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License