Ενημέρωση για συγκέντρωση Π.Φύσσα - Καρδίτσα

Τη Τρίτη 18/9 στις 17:30 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση-μικροφωνική στη κεντρική πλατεία της πόλης της Καρδίτσας για τη συμπλήρωσει 5 χρόνων από τη δολοφονία του αντιφασίστα Π.Φύσσα από τα νεοναζιστικά καθάρματα της Χ.Α.....

post image

Τη Τρίτη 18/9 στις 17:30 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση-μικροφωνική στη κεντρική πλατεία της πόλης της Καρδίτσας για τη συμπλήρωση 5 χρόνων από τη δολοφονία του αντιφασίστα Π.Φύσσα από νεοναζιστικά καθάρματα της Χ.Α. Μοιράστηκε και διαβάστηκε κείμενο και αναρτήθηκε πανό.Δυστηχώς  η μικροφωνική δεν πλαισιώθηκε από το κόσμο που θα έπρεπε αφού είμασταν γύρω στα 20-25 άτομα και είναι απογοητευτικό για μια τέτια περίσταση και για τους δυστοπικούς καιρούς που ζούμε και αυτό είναι εμφανές αφού δεν έγινε ούτε πορεία.Ούτε καν ο κόσμος που πέρναγε δεν ήταν δεκτικός.Παρ' όλα αυτά εμείς ως Αναρχικοί/ές και Αντιφασίστριες/στες είμαστε στο δρόμο για να θυμίζουμε σε όλους αυτούς πως τίποτα δε τελείωσε και όλα συνεχίζονται οι φασίστες στις τρύπες τους και εμείς στους δρόμους και τις πλατείες.

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!

Ο Π.ΦΥΣΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License