[Χανιά-Ηράκλειο]Θεατρική Παράσταση

[Χανιά το Σάββατο-Ηράκλειο τη Παρασκευή] Η θεατρική ομάδα Buffonata παρουσιάζει 5 μονόπρακτα του Harold Pinter

Η θεατρική ομάδα Buffonata παρουσιάζει πέντε μονόπρακτα του Harold Pinter

στο Ηρακλειο* , την Παρασκεύη 14/9 (πάρκο Ξενία, στις 21.30)

και

στα Χανιά το Σάββατο 15/9 (στην αυλή της κ. Rosa Nera, στις 21.30) - Σε περίπτωση βροχής η παράσταση θα μεταφερθεί στο κλειστό θέατρο της κατάληψης.

Λίγα λόγα για την Buffonata από παλαιότερο κείμενο/συνέντευξη που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα :

Η θεατρική ομάδα της Buffonata μεγάλωσε στο «Mεγάλο Σπίτι», όμως είχε συλληφθεί ως ιδέα και πράξη λίγα χρόνια νωρίτερα, περί το 1997, στο πολιτιστικό Κέντρο Λαών της Ανατολής «Η Γέφυρα», προχωρά δηλαδή ολοταχώς προς την 3η δεκαετία ζωής της. Η πρώτη παράσταση, το «Μistero Buffo» του Ντάριο Φο, ανεβαίνει με μουσική από ζωντανή ορχήστρα. Μετά από αυτήν, ακολουθούν πολλές πολλές ακόμη: «Βρωμιά», «Πεθαίνω σαν χώρα», «Μαμά Φρικιό», «Παλιατσούρες», «To παιχνίδι της σφαγής», «Εφιάλτες», «Γελώντας Άγρια», «Ο Μπίντερμαν και οι Εμπρηστές», «Εμιγκρέδες», «Στριπτιζ», «Μια Πουτάνα στο φρενοκομείο», «Ένα ακόμα και φύγαμε», «Η συνέντευξη», «Ο θείος Πάπαρος», «Το όνομα μου είναι το χρώμα του ανέμου», «Στα βαθιά», «Εχθροί εξ’ αίματος» και τελευταίο έργο «Το τυφλό σημείο». Και κάπως έτσι ριζώθηκε ακόμη βαθύτερα το αυτοοργανωμένο θέατρο.

Παλαιότερο κείμενο και μπροσούρα της ομάδας.

https://apatris.info/chania-iraklio-buffonata-pinter/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License