Ενημέρωση από την αντιφασιστική μικροφωνική/συγκέντρωση στις 10/9 ενάντια στα τάγματα εφόδου της ΧΑ

Ενημέρωση από την αντιφασιστική μικροφωνική/συγκέντρωση στις 10/9 ενάντια στα τάγματα εφόδου της ΧΑ. (https://athens.indymedia.org/post/1591069/)

post image

Ενημέρωση από την αντιφασιστική μικροφωνική/συγκέντρωση στις 10/9 ενάντια στα τάγματα εφόδου της ΧΑ. (https://athens.indymedia.org/post/1591069/)

Τη Δευτέρα 10/09 καλέσαμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση ενάντια στην προγραμματισμένη ομιλία του Ν.Μιχαλολιάκου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ο Χρυσή αυγή, ως θεσμικός φορέας του ακροδεξιού χώρου επιχειρεί να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά όλα τα φασιστικά μορφώματα και γκρούπες που έχουν ξεπεταχτεί τον τελευταίο καιρό επ' αφορμή της ανακίνησης του ζητήματος του "Μακεδονικού" και των "πατριωτικών" συλλαλητηρίων. Εμείς ως αντιφασίστες και αντιφασίστριες αναγνωρίζουμε ότι ο ρόλος μας είναι στο δρόμο, να στήσουμε αντιφασιστικά αναχώματα και μπλόκα ενάντια στην επέλαση του φασισμού και του εθνικισμού, ενάντια στα πογκρόμ, το μίσος και την τρομοκρατία που επιχειρούν να διαχύσουν οι φασίστες.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε πλήθος συντρόφων/ισσών που πλαισίωσαν τη συγκέντρωση, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους 50 χρυσαυγίτες που κατόρθωσαν να μαζευτούν με τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις στα πέριξ των γραφείων να τους φυλάνε

Καλούμε τον κόσμο του αγώνα σε επαγρύπνηση και διαρκή εγρήγορση ενάντια στις φασιστικές συμμορίες

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ !

Αντιφασιστική Συνέλευση Voluntad Antifascista

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License