άλλα ακομα και αυτο το κανουν με στυλ τα γλυκουλια της εφ συντ...

"ΕΧουν ανοίξει χιλιάδες κεφάλια διαδηλωτών στη Θεσσαλονίκη. Εχουν απεικονιστεί αστυνομικοί να κλοτσούν στο κεφάλι ακόμα και πεσμένους στο χώμα διαδηλωτές που στην περίπτωση του Κύπριου φοιτητή με τη δήθεν ζαρντινιέρα λίγο έλειψε να του στερήσει ακόμα και τη ζωή του. Εχουν χρησιμοποιηθεί τόνοι χημικών εναντίον διαδηλωτών.Εξάλλου η Θεσσαλονίκη έχει ιστορική παράδοση στους εγκληματικούς τρόπους διάλυσης μεγάλων εργατικών κινητοποιήσεων.

Τόσο γρήγορα όμως αντανακλαστικά εισαγγελέα μετά την καταγγελία παράγοντα της διοργάνωσης των μακεδονικών συλλαλητηρίων εναντίον αστυνομικών που τον πρόσβαλαν λεκτικά δεν έχουν ποτέ ξαναϋπάρξει!

Να υποθέσουμε ότι είναι απλώς τυχαίο ή ότι διακρίνεται εδώ μια υπερβολική εισαγγελική ευαισθησία;

Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε αυτό να είναι η αρχή μιας δίκαιης αντίδρασης για τον κάθε πολίτη που προσβάλλεται ή δέρνεται ανηλεώς από αστυνομικά όργανα"

http://www.efsyn.gr/arthro/syllipseis-astynomikon

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License