Το παρακράτος εν δράσει κατά τη διάρκεια των επεισοδίων των φασιστών

Θέλει ο πατριώτηςρακρατικός να κρυφτεί

post image

Κατά την επιχείρηση εκδίωξης των φασιστών που λίγο πριν πετούσαν μολότοφ και φωτοβολίδες με στυλό και ενώ αυτοί υποχωρούσαν, αποκόπηκαν 2 άτομα με μάσκες και σημαίες-παλούκια (δεν είχαν βέβαια usb για να στοιχειοθετείται σύλληψη όπως με τους αντιεξουσιαστές στην Εθνική οδό) τα οποία απευθυνόντουσαν στα ΜΑΤ σε στυλ Κασιδιάρη στον υπεύθυνο της αστυνομίας στην Κρήτη. Μετά από διαβουλεύσεις τα ΜΑΤ υποχώρησαν προς στιγμήν. Στην συνέχεια και ενώ ο ένας εκ των δύο μιλούσε στο τηλέφωνο τα ΜΑΤ συνέχισαν την επιχείρηση περνώντας δεξιά και αριστερά του!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License