Εν όψει της συμμετοχής της ΟΡ.Μ.Α. στην φετινή διαδήλωση της ΔΕΘ και ταυτόχρονα της αντιφασιστική διαδήλωσης που διοργανώνουμε 19/09 στο Μαρούσι, την Παρασκευή 07/09 πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική παρέμβαση στις γειτονιές του Αμαρουσίου και μοιράσαμε το 12ο τεύχος Αντιφασιστική Φρουρά.

Σκοπός μας ήταν να απευθυνθούμε στον κόσμο για την προσπάθεια της ακροδεξιάς να ανασυγκροτηθεί μέσω κινητοποίησης στην ΔΕΘ και πώς το ταξικό κίνημα οφείλει να αποτρέψει την συνύπαρξη αντικυβερνητικών διαδηλώσεων με αντίθετο πολιτικό πρόσημο. Το ταξικό κίνημα και οι οργανώσεις του πρέπει να συντρίψουν την ακροδεξιά ως εναλλακτικό σχέδιο των αστών, ώστε να αναπτυχθεί μια νέα προοπτική αντικαπιταλιστικής αντεπίθεσης απέναντι στην συνθηκολογημένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Το τέλος των μνημονίων δεν ανατρέπουν την οικονομική κρίση και σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε να ανακουφιστεί η κοινωνία από την παγιωμένη πλέον πολιτική λιτότητας.

Παράλληλα, συνεχίζοντας με τα εργαλεία του Μαχητικού Αντιφασισμού κλιμακώνουμε τον αγώνα απέναντι στους εγκληματιες νεοναζί της Χ.Α., δίχως να επαναπαυόμαστε στην εξέλιξη της δίκης τους, με διαδηλώσεις σε γειτονιές που διατηρούν τοπικά γραφεία. Όσο κι αν αυτά υπολειτουργούν στο Μαρούσι, δεν εφησυχαζουμε μέχρι να τα κλείσουμε και να ελευθερωθεί η τοπική κοινωνία από τους φασίστες δολοφόνους.

Καλούμε σε διαδήλωση στο Μαρούσι την Τετάρτη 19/09, 7μμ στον σταθμό ΗΣΑΠ.

Επίσης, στα πλαίσια του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη:

  • Τετάρτη 12/09, διαδήλωση στην Σαλαμίνα, πλ. Μπόσκου 7μμ.
  • Παρασκευή 14/09, πολιτική εκδήλωση στον Πειραιά, πλ. Κοραή 7μμ.
  • Πέμπτη 20/09, διαδήλωση στον Άλιμο, Λεωφ. Ελευθερίας & Θουκυδίδου 7μμ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License