Αναρχισμός στα Βαλκάνια.

Ένα μικρό αφιέρωμα στις ζωές και την δράση των αναρχικών της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής των Βαλκανίων, του 19ου και 20ου αιώνα.

post image

Αναρχισμός στα Βαλκάνια: Μια ιστορία ελάχιστα γνωστή. Ένα μικρό αφιέρωμα στις ζωές και την δράση των αναρχικών της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής των Βαλκανίων, του 19ου και 20ου αιώνα. Ποιητές, επαναστάτριες, αναρχοσυνδικαλιστές, αναρχοκομμουνίστριες, τυπογράφοι, διωκώμενες/οι από κράτος και τον σταλινισμό, κρατήσανε ψηλά τη μαυροκόκκινη σημαία στα Βαλκάνια, κόντρα στις αντιξοότητες και τον ολοκληρωτισμό της εποχής τους.

Περισσότερα κείμενα, βιβλία και βιογραφίες της ελευθεριακής ψηφιακής βιβλιοθήκης, αναφορικά με την θεματική συλλογή "Αναρχισμός στα Βαλκάνια" :  https://manifesto-library.espivblogs.net/category/%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/anarchismos-sta-valkania/page/4/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License