Συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο στην Ευελπίδων

Σήμερα, Πέμπτη 6/9, μπάτσοι προτάσσοντας τα όπλα τους, σταμάτησαν αμάξι συντρόφων στα διόδια της ΕΟ, που ταξίδευαν προς Θεσσαλονίκη. Οι σύντροφοι μεταφέρθηκαν και κρατήθηκαν για αρκετές ώρες στο Α.Τ. Ωρωπού, απ' όπου και τους μετέφεραν αργότερα για τη ΓΑΔΑ. Η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, με κατηγορίες πλημελληματικού χαρακτήρα. Στα πλαίσια επίδειξης δύναμης κράτους και αστυνομίας, σήμερα μπούκαραν στα σπίτια των συντρόφων. ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ Παρασκευή 7/9, στις 12:00, Ευελπίδων, κτίριο 16

Σήμερα, Πέμπτη 6/9, μπάτσοι προτάσσοντας τα όπλα τους, σταμάτησαν αμάξι συντρόφων στα διόδια της ΕΟ, ενώ ταξίδευαν προς Θεσσαλονίκη. Οι σύντροφοι μεταφέρθηκαν και κρατήθηκαν για αρκετές ώρες στο Α.Τ. Ωρωπού, απ' όπου και τους μετέφεραν αργότερα στη ΓΑΔΑ.

Η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, με κατηγορίες πλημελληματικού χαρακτήρα. Στα πλαίσια επίδειξης δύναμης κράτους και αστυνομίας, σήμερα μπούκαραν στα σπίτια των συντρόφων. Οι συλληφθέντες είναι τέσσερις και ο ενας από αυτούς ανήλικος.

Η υπόθεση εκδικάζεται αύριο, Παρασκευή 7/9, στις 12:00, κτίριο 16 Ευελπίδων. Η οργουελικη κατάσταση στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η αστυνομοκρατία, οι έλεγχοι σε αμάξια αγωνιστών, η αναδιάρθρωση του υπουργείου και το κλίμα εκφοβισμού που καλλιεργείται καθημερινά από τα ΜΜΕ στοχεύουν στην αποτροπή συμμετοχής στις κινητοποιήσεις ενάντια στη ΔΕΘ.

Σκοπός τους να μην κατέβει κανένας μας στον δρόμο. Να ξέρετε πως θα μας βρείτε εκεί.

ΚΑΝΈΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ

ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ

Παρασκευή 7/9, στις 12:00, Ευελπίδων, κτίριο 16

Όλοι και όλες στα αντικρατικά και αντικαπιταλιστικά μπλοκ της ΔΕΘ το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη

Αναρχικοί/ες

από Ερωτών 07/09/2018 12:08 μμ.


Ποιες είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι σύντροφοι??? 

από * 07/09/2018 9:35 μμ.


Τα συντρόφια αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς στη δίκη δεν παρευρέθηκαν οι μπάτσοι μάρτυρες κατηγορίας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License