Νέα επιθετική απόπειρα στην κατάληψη ΛΚ37

Νέα επιθετική απόπειρα στην κατάληψη ΛΚ37

Μετα από τηλεφωνική ενημέρωσή μου έμαθα ότι πριν από 10΄(γύρω στις 1.45' πμ) ακούστηκε ισχυρός κρότος έκρηξης έξω από την κατάληψη της ΛΚ37 από την πλευρά της Ιωαν. Δροσοπούλου. Συντροφοι/ισσες της περιφρούρησης του κτιρίου που έσπευσαν αμέσως μετά στο σημείο όπου μυρίζει πολύ έντονα μπαρούτι δεν μπόρεσαν μέσα στο σκοταδι να εντοπίσουν ανάμεσα στα δέντρα του κήπου και στα φύλλα που σκεπάζουν το έδαφος κάτι συγκεκριμένο. Γείτονες που είχαν βγει στα μπαλκόνια απέναντι ή κατέβει στο δρόμο τους ρώτησαν αν είναι όλοι καλά και τους είπαν ότι ο κρότος της έκρηξης συνοδευόταν από δυνατή λάμψη. Αύριο θα ξέρουν περισσότερα για να εκτιμήσουν ακριβώς το περιστατικό. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License