Παρέμβαση με σπρέι για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στις φυλακές των ΗΠΑ / Spray intervetion for the prison strikes in USA


Απο τις 21 Αυγούστου, ξεκινάν απεργιακοί αγώνες εντός των φυλακών των ΗΠΑ. Ο συγκεκριμένος αγώνας πραγματώνεται ενάντια στις συνθήκες σκλαβιάς και γενικότερα ενάντια στις συνθήκες εγκλεισμού.

Στιην Αμερικάνικη κοινωνία, η δουλεία παραμένει θεσμοποιημένη (μέσω της 13ης τροπολογίας του 1865), εφόσον συνδέεται με σωφρονιστική τιμωρία.

Η απεργία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου (εξέγερση του Nat Turner) μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου (εξέγερση της φυλακής Attica).

Ενόψει των κινητοποίησεων, παρεμβήκαμε με σπρέι στον αστικό ιστό της Αθήνας, με σκοπό να δώσουμε μια συντροφική ωθητήρια δύναμη (χαιρετισμούς) για το ξεκίνημα του αγώνα, αλλά και να "ομορφήνουμε" τον ιστό της μητρόπολης αναπαραστόντας με λέξεις, φράσεις και συνθήματα τα οράματα μας, να δούμε κάθε φυλακή, κάθε σωφρονιστικό ίδρυμα να φλέγεται και κάθε έγκλειστο ελεύθερο.

Δύναμη σε όλους τους έγκλειστους!

Απο την Αθήνα μέχρι την Αμερική, φωτιά σε όλες τις φυλακές!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License