Λεκίμμη-ενημέρωση από την πορεία στην πόλη της Κέρκυρας

Την Πέμπτη 26/07 πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κέρκυρας πορεία αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο λαό της Λευκίμμης, μετά από κάλεσμα της Πρωτοβουλίας ενάντια στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης.

        Την Πέμπτη 26/07 πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κέρκυρας πορεία αλληλεγγύης  στον αγωνιζόμενο λαό της Λευκίμμης, μετά από κάλεσμα της Πρωτοβουλίας ενάντια στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης.Η πορεία,που αριθμούσε περίπου 1000 άτομα (συμμετοχή εξαιρετικά μεγάλη για τα δεδομένα του νησιού),κατευθύνθηκε από την πλατεία Γεωργάκη προς την κεντρική πλατεία Σαρόκο,στη συνέχεια πέρασε από τον πεζόδρομο Γ. Θεοτόκη, την πλατεία Λιστόν και την οδό Ν. Θεοτόκη και κατέληξε στην πλατεία Δημαρχείου (Σαν Τζιάκομο),όπου και πραγματοποιήθηκε λαϊκή συνέλευση.Η πορεία είχε πολύ δυνατό παλμό,ενώ καθ΄όλη τη διάρκειά της, όπως και κατά τη διάρκεια της προσυγκέντρωσης, μοιραζόταν σε περαστικούς κείμενο της Πρωτοβουλίας σχετικά με το ζήτημα του ΧΥΤΑ, της διαχείρισης των σκουπιδιών και της αστυνομικής καταστολής.

ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ

ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΜΕΣΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License