Καλούμε στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην Καλλιθέα την Παρασκευή 20/07


Η απεγνωσμένη προσπάθεια των φασιστικών μηχανισμών να ανασυγκροτηθούν στην Αθήνα έχει αναχαιτιστεί επιτυχώς από τις δυνάμεις του μαχητικού αντιφασισμού και του ταξικού κινήματος. Καθ' όλη την περίοδο που δοκιμάζονται να στηθούν μαζικά εθνικιστικά συλλαλητήρια, που χαίρουν την πλήρη κάλυψη της δεξιάς και των ΜΜΕ, αυτά αποτυγχάνουν στη συγκέντρωση μερικών δεκάδων γραφικών ή ακυρώνονται εντελώς μπροστά στα αντιφασιστικά καλέσματα. Ως ακόλουθο αυτής της πολιτικής ένδειας της ακροδεξιάς παρατηρούνται περιθωριακές νυκτερινές φασιστικές ενέδρες σε μετανάστες και αγωνιστές, με σκοπό την δημιουργία κλίματος φόβου στο ταξικό κίνημα. Μια αντίστοιχη ενέργεια επιχειρήθηκε την Τρίτη 17/07 στην πλ. Κύπρου στην αντιφασιστική Καλλιθέα κατά τη διάρκεια ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης από ολιγάριθμη ομάδα δειλών φασιστοειδών.

Το αντιφασιστικό κίνημα και οι οργανώσεις του οφείλουν να μην υποτιμούν οποιοδήποτε ξεμύτισμα φασιστικής απειλής, ούτε να ανέχονται την ύπαρξη εθνικιστικών συγκεντρώσεων σε πόλεις και χωριά. Ο μαχητικός αντιφασιστικός αγώνας και η προβολή της διεθνιστικής προοπτικής πρέπει να αποτελεί για την εργατική τάξη προτεραιότητα μέχρι την τελική αντιφασιστική νίκη και προυπόθεση για την κομμουνιστική αντικαπιταλιστική αντεπίθεση.

Η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 20/07 στην πλ. Κύπρου, Καλλιθέας, στις 7μμ.

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License