ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ Β. ΣΩΦΡΟΝΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ


Ο Βασίλης Σωφρονάς και η συζυγός του, είναι αυτό που λέμε ένα τυπικό ζευγάρι “κανονικών” ανθρώπων, είναι μαγαζάτορες, οικογενειάρχες, καλοί χριστιανοί και πατριώτες, έχουν υπαλλήλους, αγαπούν και τηρούν τον νόμο -όχι βέβαια για τους υπαλλήλους τους-, ανήκουν δηλαδή σε αυτήν την κάστα που λατρεύει καθετί κανονικό και απεχθάνεται καθετί που λερώνει την ομαλότητα(δηλαδή φτωχούς ,μετανάστες ,αγωνιζόμενα κοινωνικά κομμάτια και πάει λέγοντας…)

Αυτό το ζεύγος, είναι ένα τυπικό δείγμα φασιστόμουτρων και σεξιστών. Δεν κρατάνε μαχαίρια -σαν τους χρυσαυγίτες που τόσο αγαπάνε-, αλλά πρεσβεύουν ακριβώς τα ίδια: ησυχία, τάξη και ασφάλεια, πατρίς, θρησκεία, οικογένεια (και λεφτάκια να βγαίνουν πάνω στον ιδρώτα των άλλων!)

Κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεων στις 30/6 στο κέντρο του Ιλίου ενάντια στην “λευκή νύχτα” και το ολοήμερο και ολονύχτιο “μαύρο ξεθέωμα των εμπορουπαλλήλων από τα αφεντικά τους, αγωνιζόμενοι/ες, αναρχικοί/ές, εργαζόμενοι και εργαζόμενες απέκλεισαν τις εισόδους πολλών καταστημάτων, χαλώντας έτσι τη γιορτή των εμπόρων και των δημάρχων, όπως κάθε χρόνο. Το περαστίκο “κανονικό” ζευγάρι “που ήθελε να κάνει τα ψώνια του” βραδιάτικα, άρχισε να γίνεται επιθετικό, να ξεστομίζει χυδαίες σεξιστικές φράσεις και ο κυρ Βασίλης άπλωσε το θρασύδειλο χεράκι του για να χτυπήσει κάποιες από τις συντρόφισσες. Δυστυχώς γι αυτόν, πήρε άμεσα τις απαντήσεις που του άρμοζαν (με μορφή κλωτσοπατινάδας), αλλά έτρεξε να κρυφτεί πίσω από τις γραμμές των τόσο αγαπημένων του αστυνομικών δυνάμεων και συνέχιζε να προκαλεί.Στάθηκε όμως δύο φορές άτυχος. Όσο και αν ήθελε να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία, την αναταραχή και τις αστυνομικές αγκαλιές, ξέχασε πως ο κόσμος είναι μικρός.Και οι σκατόφατσες σκατόψυχων δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Στις 11/7, πραγματοποιήθηκε επίθεση με πέτρες και μπογιές στο φαρμακείο που διατηρεί στην οδό Παπάγου στο Καματερό. Για να υπενθυμίσουμε-σε πρώτο χρόνο- τόσο στο συγκεκριμένο ζευγάρι, όσο και σε όσους διανοηθούν να σηκώσουν το χεράκι τους σε ανθρώπους που αγωνίζονται, ότι και το χεράκι τους θα κοπεί και το κεφαλάκι τους θα φάνε… Τα ξαναλέμε.

Πίσω ξεφτίλες σεξιστές και φασίστες

Κάτω τα χέρια από τον κόσμο του αγώνα

φαρμακερές εργαζόμενες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License