Το απόγευμα της Παρασκευής 13/07 η οργάνωση μας πραγματοποίησε πολιτική παρέμβαση στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη συνομιλώντας με τον κόσμο σε μαγαζιά, καταστήματα και πλατεία.

Η παρέμβαση στόχευε στην ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις του Μαχητικού Αντιφασισμού πάνω στην επικαιρότητα και κυρίως πώς απαντάμε οργανωμένα στον εθνικιστικό παροξυσμό και πώς το ταξικό κίνημα μπορεί να αντιπαλέψει την προσπάθεια ανασυγκρότησης της ακροδεξιάς. Φωτεινό παράδειγμα η διεθνιστική αντιφασιστική συγκέντρωση στη Βουλή στις 8/7, που έβαλε τέλος στην προσπάθεια μικροομάδων να μεταφέρουν στο κέντρο της Αθήνας το κλίμα της “λαϊκής εθνικής αγανάκτησης” που στήνεται από τα κανάλια και μονοψήφιες καταδρομικές, φασιστικές ομάδες.

Παράλληλα, καλέσαμε τους εργαζόμενους και νέους να στηρίξουν την μάχη μας απέναντι στον φασισμό. Σε μια γειτονιά όπου ζούνε χρόνια μαζί ντόπιοι και μετανάστες, ο κοινός αγώνας απέναντι σε κεφάλαιο και παρακράτος αντικατοπτρίζται στην αναγνώριση και την αποδοχή μας, καταφέρνοντας να διανέμουμε 54 περιοδικά Αντιφασιστική Φρουρά, ενώ περνώντας έξω από το δημοτικό σχολείο ακούγαμε παιδιά να φωνάζουν “Ούτε στην Κυψέλη ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά”.

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License