Αυτοοργανωμένες Θερινές Προβολές Ταινιών τον Ιούλιο: Στρέλλα

Σήμερα - Απο τις 7 καφενείο, στις 9 προβολή της ταινίας Στρέλλα

post image

Τις Κυριακές του Ιουλίου στο Υπόστεγο θερινές αυτοοργανωμένες προβολές στον κήπο.

Οι ταινίες ξεκινάνε γύρω στις 9 ενώ από τις 7 λειτουργεί αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο και άνοιγμα της δανειστικής βιβλιοθήκης και του βιβλιοπωλείου.

Το πρόγραμμα:

8/7 – FLORIDA PROJECT (2017, Sean Baker)
H νεαρή Χάλει και η κόρη της ζουν σε ένα μοτέλ στο Ορλάντο, στη σκιά της Ντίσνεϋλαντ. Η καθημερινότητα των αόρατων στις ΗΠΑ μέσα από μια διαφορετική ματιά.

15/7 – ΣΤΡΕΛΛΑ (2009, Πάνος Κούτρας)
Ένα βράδυ στην Αθήνα, ένας πρώην κατάδικος και μία τρανσέξουαλ γνωρίζονται και ερωτεύονται. Μαζί θα αντιμετωπίσουν παλιούς και νέους κινδύνους σε μια πορεία απελευθέρωσης.

22/7 – PIKADERO (2015, Ben Sharrock)
Ζευγάρι 30άρηδων χωρίς προσωπικό χώρο παλεύει να ζήσει τον έρωτα του. Σκηνές αβεβαιότητας, εργασιακής επισφάλειας και οικογενειακής εξάρτησης στον σύγχρονο καπιταλισμό.

29/7 – ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΕΜΠΙΝΓΚ ΣΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ (2017, Martin McDonagh)
Μετά το βιασμό και την δολοφονία της κόρης της η Μίλντρεντ εφευρίσκει έναν προβοκατόρικο τρόπο για να πιέσει την αστυνομία να βρει τον θύτη. Απέναντί της η συντηρητική αλλά και αντιφατική αμερικάνικη κοινωνία.

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟΣΤΕΓΟ
25ης Μαρτίου 38 – ypostego.wordpress.com
ypostego@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License