Εκτακτο Στρέφη

Πριν λίγο εμφανίστηκε διμοιρία ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και καπελάκηδες και έχουν παραταχθεί έξω από το μπασκετάκι.

Πριν λίγη ώρα  ιδιωτικό συνεργείο ξεκίνησε να στήνει τα μηχανήματα για την συναυλία του Δήμου Αθηναίων που είναι προγραμματισμένη να γίνει σήμερα.
Ταυτόχρονα, γείτονες, κατοικοι παίζουν μπάσκετ και ποδόσφαιρο στο ανοιχτό γήπεδο.
Πριν λίγο εμφανίστηκε διμοιρία ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και καπελάκηδες και έχουν παραταχθεί έξω από το μπασκετάκι. Επίσης οι μπάτσοι έδωσαν εντολή στο συνεργείο να τα μαζέψει και να φύγει.

από Ελεύθερός Αυτοοργανωμένος Δημόσιος Χώρος 12/07/2018 6:01 μμ.


Η ΕΛΑΣ έχει καταλάβει τον στρέφη ξανά. Επιτεθήκαμε  άμεσα σε ασφαλίτικο που ανέβηκε για την επιχείρηση.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ !!

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!


Τα ηχητικά που είχε νοικιάσει ο Δήμος έφυγαν μισή ώρα μετά την  άφιξη των μπάτσων, αφού έγινε εμφανές ότι για να πραγματοποιηθεί η συναυλία του Δήμου θα έπρεπε να κάνει επιχείρηση εκκένωσης του δημόσιου χώρου ο στρατός κατοχής, καθώς ο κόσμος που βρίσκεται καθημερινά στο λόφο δεν θα έδινε το χώρο σ' αυτή την βιτρίνα της καταστολής, της ερημοποίησης και του εξευγενισμού.
Πριν περίπου μια ώρα έφυγαν ο μπάτσοι από το μπάσκετ και πήγαν έξω από το αυτοοργανωμένο γυμναστήριο. Ακόμα βρίσκονται στρατοπεδευμένοι εκεί.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License