Για την επίθεση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ

Είμαστε σταθερά αλληλέγγυοι στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, όπως και σε όλους τους κατειλημμένους χώρους. Είναι οι τελευταίες νησίδες αντίστασης στη γενική κοινωνική και πολιτική καταχνιά.

 

Την Κυριακή 24/6 η κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ δέχτηκε επίθεση από κανίβαλους μακεδονομάχους, οι οποίοι μέσα στη θρασύδειλη βλακεία τους διατείνονται ότι για τα δεινά τους δεν ευθύνονται οι εκάστοτε κυβερνώντες και τα τσιράκια τους (λ.χ. ΧΑ), αλλά η Μακεδονία, οι πρόσφυγες, οι μετανάστες, οι καταλήψεις και ο κόσμος που πραγματικά αντιστέκεται στις νεοφιλελεύθερες δυστοπίες της ΕΕ. Οι σύντροφοι της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Πετραλώνων, Θησείου, Κουκακίου τους απέκρουσαν αποτελεσματικά με τη συνδρομή αντιφασιστών της γειτονιάς. Όταν οι φασίστες, κυνηγημένοι προς τον σταθμό του ηλεκτρικού, προσπάθησαν άρον άρον να επιβιβαστούν στα τραίνα, οι σύντροφοί τους, παρακείμενοι μπάτσοι που τους παρακολουθούσαν διακριτικά, εξασφάλισαν τη διαφυγή των ηλιθίων εκτελεστικών οργάνων της «Κρυπτείας» συλλαμβάνοντας δικούς μας συντρόφους που τους ακολουθούσαν. Κράτος και παρακράτος της αριστερής διακυβέρνησης επέδειξαν για άλλη μία φορά την αγαστή οργανωσιακή τους συνεργασία.

 

Η ΑΔΥΕ, από το καλοκαίρι του 2012 που συγκροτήθηκε ως συνέλευση, συνέπραξε στενά με το ιατρείο του ΠΙΚΠΑ που στεγάζεται στην κατάληψη, καθώς τα δύο εγχειρήματα έκαναν πολλές φορές κοινές συνελεύσεις, οργάνωσαν εκδηλώσεις, συμμετείχαν σε κοινές δράσεις. Είμαστε σταθερά αλληλέγγυοι στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, όπως και σε όλους τους κατειλημμένους χώρους. Είναι οι τελευταίες νησίδες αντίστασης στη γενική κοινωνική και πολιτική καταχνιά.

 

Συριζαίοι μπάτσοι και έμμισθοι ή μη ανεγκέφαλοι φασίστες, πίσω στις σπηλιές σας.

 

Οι αγωνιστές δεν φοβούνται, εξοργίζονται.

 

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΥΓΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License