[Χανιά]Κάλεσμα σε Διεθνιστική συγκέντρωση, Κυριακή 8.7.18

[Χανιά]Κάλεσμα σε Διεθνιστική συγκέντρωση, Κυριακή 8.7.18

post image

Την Κυριακή στις 8 Ιουλίου, 2018, γίνεται το τρίτο κάλεσμα στα Χανιά του συμπυκώματος πατριωτών (oι Κρήτες έχουν έναν ιδιαίτερο ζήλο προς τούτη την ταυτότητα), φασιστών, δεξιών παραγόντων και γραφικών Ελλήνων, με αφορμή το ζήτημα της Μακεδονίας. Το πρώτο τους κάλεσμα είχε ακυρωθεί εκ του αποτελέσματος καθότι είχε μικρότερη συμμετοχή και από αυτή του Λονδίνου -των 3 ατόμων. Αντίθετα, το δεύτερο κάλεσμα συσπείρωσε ευρεία κομμάτια από τις παραπάνω δυνάμεις από τον νομό Χανίων και Ρεθύμνης. Σχετικές ενημερώσεις υπάρχουν και εδώ & εδώ της αντιφασιστικής διεθνιστικής πορείας που ακολούθησε. Οι ίδιοι αυθόρμητοι διοργανωτές αυθόρμητα ράβουν 15μετρες σημαίες και ετοιμάζονται να διαδηλώσουν στην αγορά στις 8 Ιουλίου.

Στα πλαίσια αντιφασιστικού συντονισμού καλείται για την ίδια μέρα Διεθνιστική συγκέντρωση στην πλ.Σπλάντζια.

Στεκόμαστε πάντα απέναντι στην μισαλοδοξία & τον εθνικισμό
Καλούμε σε Διεθνιστική συγκέντρωση 

Κυριακή 8 Ιουλίου στις 5 μμ στην πλ . Σπλάντζια


ΆΠΑΤΡΙΣ, ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΧΑΝΊΩΝ

https://apatris.info/chaniakalesma-8-7/

Εικόνες:

από apatris.info 05/07/2018 2:59 μμ.


post image

Η παραπάνω αφίσα και στα αγγλικά ...καθότι η θερινή σεσόζ και δη στα τουριστικά μέρη το επιβάλλει πάραυτα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License