Αλληλεγγύη -ΣΒΕΟΔ -Καρδίτσα

Παρέμβαση Καρδίτσα...

post image

Παρέμβαση αλληλεγγύης στο Κ.Μ. μέλος της ''Συνέλευσης Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου'' (ΣΒΕΟΔ) πραγματοποιήσαμε χθες το απόγευμα 30/6 στη πλατεία του πάρκου Παυσιλύπου στη Καρδίτσα με ανάρτηση πανό και μοίρασμα κειμένου .Ο Κ.Μ. δέχτηκε επίθεση από άτομα που έστειλε ο εργοδότης του (ΗΟΤ ΗΟΤ BURGER Ν. Φιλαδέλφειας)  ,που στο παρελθόν τον είχε απειλήση πως <<θα τον θάψει και θα τον πιστολιάσει>> λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης.Ο Κ.Μ. και ένας συνάδελφός του διεκδίκησαν δεδουλευμένα ,δώρα και επιδόματα που δεν τους είχαν καταβληθεί και να ασφαλίζονται σύμφωνα με τις ώρες που εργάζονται.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ Κ.Μ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ!!

ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ -Η ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License