ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

 

Τα γεγονότα έχουν εξιστοριθεί επακριβώς απο την συνέλευση των αγωνιστών που έχουν ανακαταλάβει το κτήριο της οδού Αραχώβης 44.

Εδώ και 3 χρόνια με τις μςγάλες ροές του μεταναστευτικού υπήρχε πρωτοβουλία από άτομα του κινήματος ευρύτερα για καταλήψεις κτηρίων με σκοπό την στέγαση των μεταναστών.

Η διαχείρηση της  εξουσίας απο τον συριζα είχε διαφορετική αντιμετώπιση από εκείνη της νδ.

Παίρνοντας πολλά χρήματα απο την Ευρώπη και βάζοντας σαν εγγυητή του ανθρωπισμού τις μκο «εισήλθε» στις δομές αυτές. Δημιουργείται το security team(παλιά λέγαμε ότι όσοι δεν μπορούσαν να γίνουν μπάτσοι γινότανε σεκιουριτάδες) το οποίο εποπτεύει τις καταλήψεις να έχουν μόνο ανθρωπιστικό ρόλο και σε καμμία περίπτωση να αποκτήσουν οι διαμένοντες πολιτική συνείδηση και θέση.  Το είδαμε να συμβαίνει στην κατάληψη Κάνιγγος που απειλούσαν τους διαμένοντες, στην κατάληψη Νοταρά  με απειλές σε αλληλέγγυους .

Η συμμορία του security team έχει απειλήσει και άλλες καταλήψεις (gare) ,έχει επιδοθεί σε τραμπουκισμούς ατόμων του αναρχικού χώρου, σε ξυλοδαρμούς και εξευτελισμούς συντρόφων πάντα με την στήριξη των μπράβων που πουλάνε προστασία σε διάφορα μαγαζιά στα Εξάρχεια.Μιλάμε λοιπόν για εντολοδόχους των συμφερόντων των μαγαζατόρων (ως επέκταση του κράτους) που προσπαθούν να ντύσουν πολιτικά τις βρωμιές τους.

Εμείς ως αναρχικοί βλέπουμε τους ανθρώπους μέσα απο την στάση τους στην ζωή, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, φύλου  και σε καμία περίπτωση δεν ανεχόμαστε εμπόρους ναρκωτικών, βιαστές κ.τ.λ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ,ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ,ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ.ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΚ  ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.

                                       ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΡΙΟΙ ΕΝ ΠΛΩ

 

Υ.Γ. Προφανώς κανείς δεν πιστεψε τα κείμενα που βγήκαν απο αυτούς που κάναν την εκκένωση.Άλλα γράφατε στο πρώτο κείμενο και άλλα στο δεύτερο.(μαλλον δεν έχετε συννενοηθεί καλά μεταξύ σας )Είναι τελικά η όχι κατάληψη το συγκεκριμμένο κτήριο?(άλλα γράφατε στην αρχή όταν το καταλάβατε και άλλα τώρα).Υπάρχει έστω και ένας σοβαρός άνθρωπος απο την αντιεξουσιαστική κίνηση να απαντήσει σε όλα αυτά που έχουν γίνει και έχουν ειπωθεί η λειτουργεί πλέον σαν συμμορία μαφιόζων μαζί με τους γνωστούς μπράβους της πλατείας?

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License