Εκδήλωση - Συζήτηση στην Άρτα , Ενάντια στις Εξορύξεις υδρογονανθράκων

Διοργανώνει η Πρωτοβουλία πολιτών Άρτας.

post image

Εκδήλωση συζήτηση ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων,  διοργανώνει η Πρωτοβουλία πολιτών Άρτας,   θα γίνει στην Άρτα  και συγκεκριμένα  στο εργατικό Κέντρο  της πόλης την Πέμπτη 21 Ιουνίου.

 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 το απόγευμα ενώ γίνεται προσπάθεια να υπάρχουν ομιλητές από διάφορες περιοχές(Πρέβεζα,Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα,  Άρτα κλπ)

 

Η εκδήλωση είναι συνέχεια άλλων ανάλογων εκδηλώσεων που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί σε άλλες πόλεις,   ενώ  έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη παν ηπειρωτική πορεία στα Ιωάννινα  που εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν κατά των εξορύξεων.

 

 

Εκδήλωση ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων

 

 

Εργατικό Κέντρο Άρτας

 

 

Πέμπτη 21 Ιουνίου 20:00μμ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License