Να σπάσουμε τον φόβο της στρατιωτικοποίησης : Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στην Ευελπίδων 20 Ιουνίου, στις 9 το πρωί, στο κτήριο 7


Την Τετάρτη, 20 / 6, στο κτήριο 7 της Ευελπίδων, συντρόφισσα και σύντροφος θα υπερασπιστούν τους εαυτούς τους μπροστά στην κρατική δικαιοσύνη μετά από το εκδικητικό ξύλο και την σύλληψη που υπέστησαν από ματατζήδες, μπροστά στο δημαρχείο Αθηνών. 
https://athens.indymedia.org/post/1588727/
 
Τα συντρόφια μας θα παραβρεθούν στο δικαστήριο  δίχως δικηγόρο επειδή δεν θέλουν να αποδεχτούν  την έμμεση οικονομική ποινή των παράβολων. Δεν θέλουν, επίσης διορισμένο, από το κράτος, δικηγόρο διότι πρόκειται για απάτη αφού η συντριπτική πλειοψηφία  τέτοιων δικηγόρων είναι πλήρως αδιάφοροι προς το να υπερασπιστούν οποιοδήποτε πραγματικά. Έτσι κι αλλιώς ο δικηγόρος δεν είναι πάντα απαραίτητος στο δικαστήριο αφού έχουμε δει πολλές φορές ότι παρά τις έντιμες προσπάθειες των δικηγόρων, η δίκη όλη είναι στημένη και οι αποφάσεις παίρνονται με έξωθεν εντολές.

Στο δικαστήριο  θα παραβρεθούν ως μάρτυρας ένας από τους ματατζήδες που τους χτύπησαν και τους έστησαν την δικογραφία.

Η μόνη υπεράσπιση που θα έχουν τα συντρόφια μας θα είναι η συγκέντρωση αλληλεγγύης και ο πολιτικός τους λόγος.

Η συντρόφισσα και ο σύντροφος  θα υπερασπιστούν την στάση που είχαν απέναντι στους ματατζήδες και θα καλέσουν για σπάσιμο του φόβου που προκαλεί η παρουσία των μπάτσων στον δημόσιο χώρο.   Θα τοποθετηθούν σε σχέση με την στρατιωτικοποίηση της μητρόπολης, την στοχοποίηση των αναρχικών στην καθημερινότητά τους και τις μονάδες καταστολής.

*Να σημειώσουμε ότι ο ένας σύντροφος από τους συλληφθέντες στοχοποιήθηκε ξανά από τα ΜΑΤ όταν οι τελευταίοι φώναζαν το επίθετο του στα Εξάρχεια έξω από την ανακατειλημμένη και περιφρουρημένη Αραχώβης 44 δίχως να βρίσκεται αυτός εκείνη την στιγμή εκεί.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License