Η.Π.Α: 25 Ιουνίου: Διεθνές κάλεσμα για δράσεις αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες στις J20

Οι βιομηχανικοί εργάτες του κόσμου (IWW) ζητούν τη Δευτέρα 25 Ιουνίου μια διεθνή ημέρα δράσης αλληλεγγύης με τους κατηγορούμενους του J20.   απο το https://www.iww.org/content/solidarity-actions-j20-defendants25 Ιουνίου: Ενέργειες αλληλεγγύης για τους κατηγορούμενους του J20

Σύντροφοι,

Για περισσότερο από ένα χρόνο, οι ΗΠΑ πιέζουν τις κατηγορίες για κακούργημα -συμπεριλαμβανομένων των "ταραχών", "υποκίνησης μιας ταραχής" και "συνωμοσίας για πρόκληση ταραχών" - εναντίον διαδηλωτών που συνελήφθησαν την ημέρα ανάλυψης της προεδρίας του Donald Trump. Μετά από μια αποκάλυψη ότι είχαν παρακρατήσει αποδεικτικά στοιχεία από την υπεράσπιση, οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς παραιτήθηκαν όλων των κατηγοριών εναντίον 10 κατηγορουμένων την περασμένη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των μελών της ένωσής μας. Σήμερα, η δεύτερη δίκη του J20 ολοκληρώθηκε με μια καταδίκη για τρεις κατηγορούμενους και πλήρη απαλλαγή για ένα τέταρτο.

Το κράτος ξεδιπλώνεται από αυτή την ήττα και εκδιώκει σαν τραυματισμένο ζώο καθώς υποχωρεί. 44 κατηγορούμενοι αναμένουν ακόμη να δικαστούν. Ο χρόνος τελειώνει. ο χρόνος για να ενεργήσουμε για την υπεράσπισή τους είναι τώρα. Ζητάμε μια διεθνή ημέρα δράσης αλληλεγγύης για τους κατηγορούμενους του J20 τη Δευτέρα 25 Ιουνίου.

Από την αρχή, η υπόθεση των J20 αντιπροσωπεύει μια κλιμάκωση των προσπαθειών του κράτους να ποινικοποιήσει την επαναστατική πολιτική. Ο νόμος περί αναταραχών είναι ένας αρχαϊκός νόμος με ρατσιστική ιστορία που κάποτε χρησιμοποιείτο για την καταστολή και επίθεση ενάντια στο μαύρο απελευθερωτικό κίνημα στις ΗΠΑ, ο οποίος δεν έχει χρησιμοποιηθεί στην Ουάσινγκτον από την υπόθεση Matthews του 1968. Η εφαρμογή του ενάντια στους διαδηλωτές σηματοδοτεί σήμερα την αρχή  ενός κύματος κρατικής καταπίεσης συγκρίσιμο με την Κόκκινη Σκιά της δεκαετίας του 1920 και του 1950. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ακόμη παρόν την Ημέρα των Εορτών, ένα μέλος της IWW είδε παραβιασμένη την πόρτα του και το σπίτι του σαρώθηκε από την αστυνομία, πριν κατηγορηθεί με τις ίδιες κατηγορίες με άλλους διαδηλωτές. Ζούμε σε μια εποχή που οι φασίστες και οι λευκοί υπερασπιστές μπορούν να μας επιτεθούν στους δρόμους χωρίς νομικές συνέπειες, αλλά οι αντιφασιστές αντιμετωπίζουν πάνω από 60 χρόνια φυλάκισης για μια διαδήλωση.

Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, διοργανώστε μια διαδήλωση έξω από το τοπικό κτίριο DOJ. Εάν ζείτε σε άλλη χώρα, οργανώστε μια συγκέντρωση στην είσοδο της αμερικανικής πρεσβείας. Καλέστε μια απεργία αλληλεγγύης 1 ημέρας στο χώρο εργασίας σας. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να αυξήσετε το προφίλ των θαρραλέων συντρόφων μας που αντιμετωπίζουν τις δυνάμεις της  αντίδρασης. Όσο περισσότερο σκάνδαλο παράγει μια ενέργεια, τόσο το καλύτερο.

Μέχρι να είναι όλοι ελεύθεροι,

Βιομηχανικοί εργάτες του κόσμου, 7 Ιουνίου 2018.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License