Ετοιμάζουν ΟΠΚΕ με μοτοσυκλέτες

Ετοιμάζουν ΟΠΚΕ με μοτοσυκλέτες για να αντικαταστήσουν τους ΔΕΛΤΑ καθώς φαίνεται από το Ρεπορτάζ του γνωστού ρουφιάνου και χαφιέ ονόματι Καραϊβάζ. Η αναδημοσίευση είναι από καθεστωτικό μέσο.

Ετοιμάζουν ΟΠΚΕ με μοτοσυκλέτες για να αντικαταστήσουν τους ΔΕΛΤΑ καθώς φαίνεται από το Ρεπορτάζ του γνωστού ρουφιάνου και χαφιέ ονόματι Καραϊβάζ. Η αναδημοσίευση είναι από καθεστωτικό μέσο.

Μετά την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ δεν υπάρχει κανένας αντικειμενικός τρόπος διαχείρισης ή αντιμετώπισης των μοτοπορειών, ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, αρκετές ημέρες πριν από την επέλαση του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ.

Αυτό φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού στα μέτρα για τον τελικό κυπέλλου όπου υπήρχε διάπλατα ανοιχτή η κερκόπορτα για τους χούλιγκανς, αλλά και στις καταδρομικές επιχειρήσεις του Ρουβίκωνα, όπου η χρήση των μηχανών είναι το πλέον σύνηθες μέσο άφιξης και αναχώρησης.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι η πλέον για τα σημερινά δεδομένα ενδεδειγμένη λύση είναι η καταφυγή στην ενίσχυση των ΟΠΚΕ με μοτοσικλέτες.

Όπως διαφαίνεται, σε αυτό που προσανατολίζονται οι ηγεσίες της ΕΛΑΣ και της ΓΑΔΑ, είναι η προσθήκη σε κάθε ομάδα δύο ζευγών μοτοσικλετιστών, οι οποίοι σε περίπτωση μοτοπορείας, θα συγκλίνουν σε μία υβριδική ομάδα με διάρκεια λειτουργίας όσο χρονικό διάστημα συντηρείται το ενδημικό πρόβλημα.

Γιώργος Καραϊβάζ/bloko.gr

https://www.paraskhnio.gr/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%8E%CF%80/

από φ 26/05/2018 4:48 πμ.


Στις 7 το απόγευμα περίπου έγινε σύλληψη άνδρα στην Τσόχα, κοντά στο φανάρι με την Β. Σοφίας. Οδηγούσε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το μικρό παιδί του και η ηλικιομένη μητέρα του (αυτός φώναζε 'τί έχω κάνει;' και μετά 'εμένα σκοτώστε με αλλά μην πειράξετε το παιδί μου.' ) Πρέπει να ήταν 4 ή και παραπάνω μηχανές (2 σε κάθε μηχανή). Αρκετοί είχαν τα ΟΠΚΕ στην πλάτη αλλά δεν έδωσα σημασία αν τα είχαν και αυτοί που ήταν με τις μηχανές. - Επειδή είμαι ολίγον τι άσχετος, η συνοδεία από μοτοσυκλέτες είναι καινούρια τακτική, ή το ρουφιανορεπορτάζ αναφέρεται σε πορείες μόνο;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License