Χανια. Τραμπουκισμος απο μπράβους φασιστες

Χανια παλιο λιμανι τραμπουκισμος απο μπραβους φασιστες

Πριν απο λιγο (τεταρτη 21.00) περπατουσαμε ομαδα 8 ατομων στο παλιο λιμανι ρωτώντας τους πλανοδιους μουσικους και πωλητες για το φαινόμενο των επι πληρωμή security. Οι συγκεκριμενοι security ειναι χρυσαυγιτες (το γνωρίζουμε) και ζητουν απο τα καταστήματα 70 ευρώ το μηνα για να τα προστατευσουν απο τους κακαισθητους ρομα, πακιστανους πωλητες και μουσικούς. Παρουσιαζονται στον κοσμο ως ασφαλητες. Προσεγγισαμε εναν μουσικο ρωτώντας τον τι συμβαίνει στο λιμανι... αμεσως ηρθε ενας τυπος (ντουκι) και υπερασπιστηκε τα καταστηματα και οτι ειναι αστυνομικός. Του ζητησαμε την αστυνομικη ταυτοτητα κι εκεινος εβγαλε το κινητο του καλωντας τους αλλους μπραβους. Υστερα απο 1 λεπτο ανεβηκαν τον δρομο γνωστοί χρυσαυγιτες. Η κατασταση έχει διογκωθει σημαντικα.Το γεγονος δεν θα μεινει αναπάντητο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License