[Πάτρα] Παρεμβάσεις ενόψει του 2ημέρου για την Αναρχία και τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό (25-26/5)

25-26 Μάη στον Έσπερο στην πλατεία Γεωργίου.   Και τις δύο μέρες, από τις 18.00 μ.μ., θα υπάρχει κινηματικό βιβλιοπωλείο, έκθεση αφίσας, φωτογραφίας και έντυπο υλικό του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού κινήματος.  

post image

Αφισοκολλήσεις στο κέντρο, τις γειτονιές και το πανεπιστήμιο της πόλης, αναγραφή συνθημάτων, παρεμβάσεις με μοίρασμα του πολιτικού καλέσματος και του προγράμματος και ανάρτηση προπαγανδιστικών πανό σε κεντρικά σημεία.

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση και συναυλία οικονομικής ενίσχυσης της κατάληψης Libertatia στη Θεσσαλονίκη, που στις 21 Γενάρη δέχτηκε εμπρηστική επίθεση από φασίστες και σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο της καταστολής. 

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Promo βίντεο για το διήμερο για την αναρχία και τον ελευθεριακό κομμουνισμό

Αφίσες εκδηλώσεων στο πλαίσιο του 2ημέρου

1. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ

2. Το πολιτικό κάλεσμα σε pdf

3. To πρόγραμμα στα αγγλικά

4. Το πρόγραμμα στα ιταλικά

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License