[Καλαμπάκα] Αφίσα ενάντια στο ξέπλυμα του χουντικού Ιωάννη Αλμπάνη

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΝΑΝΗΣ ΚΑΙ STAGON NEWS ΞΕΠΛΝΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΜΠΑΝΗ

post image

Έχουμε ιστορική και ταξική μνήμη, την οποία διαφυλάττουμε σαν κόρη οφθαλμού από κάθε επιχειρούμενη προσπάθεια αναθεώρησής της από τις εκάστοτε μεθοδεύσεις των αστικών κύκλων. Οφείλουμε να διατηρήσουμε ακέραια τα αντιεθνικιστικά και αντιφασιστικά αντανακλαστικά μας και να αναχαιτίσουμε δραστικά οποιαδήποτε προσπάθεια ανάπτυξης του εθνικισμού και του κοινωνικού κανιβαλισμού μέσα στον κόσμο της κοινωνικής βάσης. Οι καταπιεσμένοι και οι εκμεταλλευόμενοι μέσα από την αυτοοργάνωση και την ακηδεμόνευτη κοινωνική και ταξική πάλη έχουν το ιστορικό καθήκον της αυτοχειραφέτησής τους από κάθε μορφή δεσποτισμού και εκμετάλλευσης που τους επιβάλλεται εκ των άνω, με τέτοιον τρόπο ώστε οι λίγοι να ζούνε από τον μόχθο και την υποτέλεια των πολλών.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ

 

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ

 

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Αναρχικές/Αναρχικοί

Εικόνες:


Την 21η Απριλίου, η 24χρονη Μαρία Καλαβρού στεκόταν με την αδελφή της στο πεζοδρόμιο της οδού Πατησίων, στο ύψος του “Ράδιο-Σίτυ”, και παρακολουθούσαν την πορεία των αρμάτων που πλησίαζαν.
Όπως ανέφερε αργότερα η αδελφή της : “ Καθώς βαδίζαμε με την αδελφή μου, άκουσα έναν πυροβολισμό και μετά είδα την αδελφή μου να σωριάζεται στο πεζοδρόμιο. Νόμισα πως λιποθύμησε. Αλλά όταν έσκυψα είδα τα αίματα ”.
 
Σύμφωνα με κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα : “ Αιφνιδίως, ο άνθρωπος που βρισκόταν στον πυργίσκο ενός από τα τανκς, μετακίνησε το πολυβόλο εναντίον των κοριτσιών και έριξε μια ριπή από απόσταση περίπου πέντε μέτρων. Ακούστηκαν ουρλιαχτά και τα τανκς προσπέρασαν ”.
 
Ο άνθρωπος που πυροβόλησε, ο δολοφόνος της Μαρίας Καλαβρού, ήταν ο ανθυπίλαρχος Ιωάννης Αλμπάνης. Αξιωματικοί που συνυπηρετούσαν τότε με τον Αλμπάνη, τον άκουσαν να δικαιολογεί την πράξη του όταν επέστρεψε στη μονάδα του λέγοντας : “ Της έριξα της πουτάνας για να μάθει να φασκελώνει ”.

http://mavrioxia.blogspot.gr/2013/04/blog-post_25.html

Ο Συγκεκριμένος φασίστας, αποτάχθηκε, αλλά μπήκε μετά πολυτεχνείο, έκανε καριέρα, βγάζει αντικομμουνιστικά βιβλία, κάνει τον παράγοντα στην Καλαμπάκα με τις πλάτες των κυβερνήσεων.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License