Καβάλα- Βίντεο από τις στημένες διαβουλεύσεις με τους αγρότες από τον ΤΑΡ

ΒΊΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΤΗΜΈΝΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΎΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΊΑΣ ΤΟΥ ΤΑΡ. ΑΓΡΌΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΊΑΣ.

ΒΊΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΤΗΜΈΝΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΎΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΊΑΣ ΤΟΥ ΤΑΡ. ΑΓΡΌΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΊΑΣ.

Όταν η κοινοπραξία του αγωγού ΤΑΡ, οργάνωνε εκδηλώσεις- διαβουλεύσεις δήθεν με τους αγρότες των περιοχών όπου επρόκειτο να περάσει ο αγωγός, και τις θέσεις των αγροτών γέμιζαν εργαζόμενοι τις εταιρίας, τόσο για να φαίνονται πολλοί, όσο και για να χαρτογραφουν και να στοχοποιούν τους αγρότες- πολίτες των θιγόμενων περιοχών που αντιδρούν.

Μόνο που σε αυτή την εκδήλωση, παρουσιάστηκαν όντως αγρότες και έψαχναν να βρουν ποιος άλλος είναι αγρότης και ποιος είναι απλά ιδιοκτήτης γης. Και όπως ήταν φυσικό δεν υπήρχε κανείς.

Ακολούθησε ξεφτιλισμα των υπευθύνων και έπειτα μόλις αποχώρησαν οι αγρότες, διαλύθηκε και η εκδήλωση της κοινοπραξίας.

Αυτές είναι η διαβουλεύσεις που τόσο πολύ διαφημίζει η κοινοπραξία του αγωγού ΤΑΡ.

Μάλιστα, τον καιρό εκείνο πέρα από τις στημένες διαβουλεύσεις της κοινοπραξίας, κάποιο στέλεχος της εταιρείας ή κάποιος πληρωμένος εκβιαστης, έπαιρνε τηλέφωνο τους αγρότες και τους ιδιοκτήτες γης που αντιδρούν στην διέλευση του αγωγού ή δεν υπέγραφαν για την παραχώρηση της γης τους στους εργολάβους, εκβιάζοντας, απειλώντας και φοβεριζοντας τους πολίτες.

Το παραπάνω συμβάν συνέβη στην περιοχή των Φιλίππων Καβάλας.

Βίντεο από την παρέμβαση των αγροτών.
https://youtu.be/Dn4l03aRtU0

https://youtu.be/GbHDqalvkDk

https://youtu.be/jcmzLCTHcF4

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License