Πολιτικό τραπεζάκι αλληλεγγύης στους δικαζόμενους για τις 6/12/'16 και στις στοχοποιημένες καταλήψεις των Εξαρχείων

Την Κυριακή 20 Μάη από τις 1μμ στην πλατεία Εξαρχείων, πολιτικό τραπεζάκι αλληλλεγγύης στους δικαζόμενους για τις κινητοποιήσεις μνήμης και υπεράσπισης της γειτονιάς των Εξαρχείων στις 6/12/'16 κι ενάντια στην καθεστωτική στοχοποίηση των καταλήψεων κι ευρύτερα της γειτονιάς

 Την Τετάρτη 23 Μάη 9πμ στο μικτό όρκωτό δικαστήριο (οδ. Δέγλερη, ΜΟΔ2) θα συνεχιστεί η δίκη των συλληφθέντων της 6ης Δεκέμβρη 2016. Μεταξύ αυτών και η συντρόφισσα Μ.Σ. που υπερασπίστηκε την αντίσταση ενάντια στην αστυνομική πολιορκία της γειτονιάς και αναμένεται να καταθέσει η τον πολιτικό λόγο της στο δικαστήριο.
 Τις προηγούμενες μέρες κορυφώθηκε η πολεμική προπαγάνδα εναντίον της μαχητικής αντίστασης και των εγχειρημάτων αυτοοργάνωσης στα Εξάρχεια, με την κατασκευασμένη προβοκατόρικη αναφορά των 400 άγνωστων-γνωστών χαφιέδων προς τον αρχιεισαγγελέα  και τα δημοσιεύματα της διαμερισματικής συμβούλου του συριζα Αναστασίας Λαζαρίδου και της συντάκτριας Αφροδίτης Τζιαντζή στην κυβερνητική εφημερίδα efsyn στις 14 και 17/5.
 Την Κυριακή 20 Μάη από τις 1μμ θα βρισκόμαστε στην πλατεία Εξαρχείων, με πολιτικό τραπεζάκι αλληλλεγγύης στους δικαζόμενους για τις κινητοποιήσεις μνήμης και υπεράσπισης της γειτονιάς των Εξαρχείων στις 6/12/'16 κι ενάντια στην καθεστωτική στοχοποίηση των καταλήψεων κι ευρύτερα της γειτονιάς.

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΜΙΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License