Πριν λίγο  δεχτήκαμε επίθεση απο φασιστοειδή της Δ.Α.Π στο τραπεζάκι που βρίσκεται το αυτόνομο στέκι. Μπράβοι και φασιστοειδή της ΟΝΝΕΔ και της ΧΑ (Λεμπέσης) χτύπησαν άσχημα 6 άτομα και πήραν μια ταυτότητα που εκείνη την ώρα κρατούσε στο χέρι ένας σύντροφος. Η επίθεση ηταν αναίτια καθώς δεν γινόταν κάποια παρέμβαση τη συγκεκριμένη στιγμή. Λιγα λεπτά πριν χτύπησαν άσχημα στο πρόσωπο μια κοπέλα απο ΠΚΣ που διαμαρτυρόταν για τις αθλιότητες της συμμορίας κατα τη διεξαγωγή των εκλογών. Δεν ξέρω αν μπορεί να μαζευτεί κόσμος αυτή τη στιγμή  αφού μεταξύ άλλων κυκλοφορούν μπράβοι με περίστροφα.

από @ 16/05/2018 1:54 μμ.


Από επικοινωνία με συντρόφους και μέλη της ΠΚΣ που βρίσκονται στον χώρο του ΤΕΙ αυτήν την στιγμή , δεν επιβεβαιώνεται το περιστατικό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License