[ΤΩΡΑ] Ενημερώσεις για την σημερινή Διεθνιστική Αντιφασιστική συγκέντρωση


post image

[10:00] Η ΟΡ.Μ.Α. βρίσκεται συγκροτημένα στο κάτω μέρος της πλ.Συντάγματος και έχει διακόψει την εγκατάσταση εξέδρας για το εθνικιστικό συλλαλητήριο.
Δεν θα επιτρέψουμε στους εμπρηστές της Libertatia και τους φασίστες του πογκρόμ στη Λέσβο να πατήσουν στο κέντρο της Αθήνας.
Διεθνιστική Αντιφασιστική συγκέντρωση, 1μμ, Σύνταγμα. Προσυγκέντρωση 12μμ Προπύλαια.

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 13/05/2018 11:35 πμ.


post image
[ΤΩΡΑ – 11:30]
Παραμένουμε στο σημείο παρεμποδίζοντας τις ετοιμασίες παρά τις οδηγίες της αστυνομίας να αποχωρήσουμε. Πιέζουμε τον δήμο Αθηναίων να ανακαλέσει το εθνικιστικό συλλαλητήριο που σε κάθε άλλη περιοχή αποτέλεσε ορμητήριο επιθέσεων σε πρόσφυγες και αγωνιστές.

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 13/05/2018 12:05 μμ.


post image

Μαχητικός Αντιφασισμός ενάντια σε εθνικισμό και ρατσισμό!

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 13/05/2018 12:23 μμ.


post image

[12:15 Προπύλαια]

Έχει ξεκινήσει η προσυγκέντρωση από μπλοκ των Ε.Ε.Κ., Ο.Ε.Ν., Ο.Κ.Δ.Ε.-Σπάρτακος , ΟΡ.Μ.Α. και elaliberta.gr.
Όχι στον εθνικισμό και την πολεμοκαπηλεία. Διεθνιστική ταξική αλληλεγγύη.

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 13/05/2018 12:42 μμ.


post image

[12:40 Σύνταγμα]
Η ΕΛ.ΑΣ. με 2 διμοιρίες επιμένει στην προστασία και κάλυψη των ταγμάτων εφόδου που έκαψαν τη Libertatia και έκαναν το πογκρόμ στη Λέσβο.
Οι αντιφασίστ(ρι)ες δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω στην υπεράσπιση των πόλεων από την φασιστική απειλή.

 

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 13/05/2018 12:47 μμ.


Στην προσυγκέντρωση συμμετέχει συγκροτημένα και η Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση.

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 13/05/2018 1:29 μμ.


[13:00]

Το κράτος επιλέγει να σιγοντάρει τους εθνικιστές, κλείνοντας κάθετα με κλούβες τις Σταδίου και Πανεπιστημίου, ώστε να παρεμποδιστεί η πορεία από τα Προπύλαια.

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 13/05/2018 1:32 μμ.


post image

[13:20]

Οι προσυγκεντρωμένοι αντιφασίστ(ρι)ες, έχοντας κρατήσει μέχρι την ώρα του καλέσματος την πλατεία, προχωρήσαμε συγκροτημένα στα Προπύλαια μετά από πιέσεις και απειλές της ΕΛ.ΑΣ. και του δήμο να διαλυθούμε για να διεξαχθεί κανονικά το εθνικιστικό συλλαλητήριο.

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 13/05/2018 1:37 μμ.


post image

[13:30]

Η διεθνιστική αντιφασιστική συγκέντρωση της Αθήνας πραγματοποιείται στα Προπύλαια.

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 13/05/2018 3:18 μμ.


post image

[15:15 Προπύλαια]

Η διεθνιστική αντιφασιστική συγκέντρωση συνεχίζεται κανονικά ακυρώνοντας επιτυχώς το κάλεσμα της 2ης εθνικιστικής συγκέντρωσης για τις 3μμ.

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 13/05/2018 4:11 μμ.


post image

[16:00]

Η διεθνιστική αντιφασιστική συγκέντρωση ολοκληρώνεται με συγκροτημένη διαδήλωση των μπλοκ προς την Ομόνοια.
Καμια ανοχή στις εθνικιστικές προκλήσεις. Ζήτω ο Μαχητικός Αντιφασισμός!
(Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ.)

Εικόνες:

από περιεργος 13/05/2018 6:10 μμ.


https://m.youtube.com/watch?v=sXVQ9bd5sjk E δω παντως παιζει όλη η συγκεντρωση που ματαιωσε η ορμα αρα εχω μπερδευτει .Μαλιστα απο τις ομιλιες φαινονται κ χαλαροι

από αλλος περιεργος 14/05/2018 12:44 πμ.


https://www.parapolitika.gr/article/diadilosi-enantion-ton-neon-taftotiton-stin-athina-pics με φωτογραφιες της "ματαιωμενης συγκεντρωσης" στα προπυλαια και γράφει: Πολίτες συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 15:00 στα Προπύλαια προκειμένου να διαμαρτυρηθήκαν για το νέο ηλεκτρονικό τύπο ταυτοτήτων, αλλά και την κάρτα του πολίτη που «φακελώνει» όπως λένε τους κατόχους. Μετά τη συγκέντρωση οι διαμαρτυρόμενοι πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία στους δρόμους του κέντρου

από - 14/05/2018 2:53 πμ.


Η ενημέρωση των 13:20 νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρη

από "περιεργοι" ειστε 14/05/2018 1:37 μμ.


τρολακια φασιστακια? Η αντιφασιστική συγκέντρωση εμεινε μεχρι τις 16:00 στα Προπυλαια, δίχως να ενοχληθεί από κανέναν πέρα από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που για πολλή ώρα βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση με κράνη και μάσκες φορεμένες. Εννοείται ότι γύρω-γύρω είχε καλόγριες και παππούδια κατά του 666, με αποτέλεσμα να διαδραματιστούν κάποια από τα πιο σουρεάλ σκηνικά που έχουν γίνει ποτέ σε αντιφασιστική, αλλά πολύ σωστά δεν δημιουργήθηκε ένταση πέρα από 1-2 άτομα. Λίγο πριν φύγουμε μάλιστα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν στους παρευρισκόμενους την μεταφορά της συγκέντρωσης με τη διαβεβαίωση της "μη παρουσίας φασιστών" σε κάτι μίζερα γραφεία. Τώρα αν στις 17:00 οι χριστιανοταλιμπαν ξαναμαζευτηκαν δίχως την οργανωμένη παρουσία φασιστών που ήταν και ο λόγος της αντιφασιστικής, αυτό αφορά μόνο τους ίδιους, δεν θα είμαστε και 15 ώρες stand-by και δεν νομίζω ότι ο στόχος ήταν τα κατά μέσο ηλικίας 70χρονα ζόμπι.

από σύντροφος 14/05/2018 6:27 μμ.


Η ενημέρωση από την ΟΡΜΑ είναι ξεκάθαρη ενώ στη συνέχεια, στα Προπύλαια, μαζί με υπόλοιπες αριστερές και αναρχικές συλλογικότητες ματαίωσαν την προγραμματισμένη συγκέντρωση των φασιστών. Το αν πήγαν οι φασίστες, αφού έλειξε η αντιφασιστική κινητοποίηση, δεν παύει να είναι ήττα για εκείνους. Επίσης, θα μπορούσαν να πάνε οι φασίστες και τα ξημερώματα, να έβγαζαν φωτογραφίες και να έλεγαν πως έκαναν συγκέντρωση στα Προπύλαια. Πάλι ήττα θα ήταν για αυτούς.

Η προγραμματισμένη φασιστο-σύναξη στις 3μμ ακυρώθηκε και τα Προπύλαια άνηκαν στους αντιφασίστες!

Αναρωτιέμαι όμως, που αποσκοπούν τα συγκεκριμένα σχόλια; Ποιοι είναι αυτοί που τα γράφουν; Σύντροφοι που έπιναν το καφεδάκι τους στα Εξάρχεια και κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν ή φασίστες που θέλουν να υποτιμήσουν τη χθεσινή νίκη που πραγματοποίησε το αντιφασιστικό κίνημα στα Προπύλαια; Ποιος είναι ο ρόλος της Δ.Ο; Πως επιτρέπει τέτοια σχόλια να παραπληροφορούν και να συκοφαντούν;

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 15/05/2018 8:51 μμ.


Ανακοίνωση της Διεθνιστικής Αντιφασιστικής συγκέντρωσης της Κυριακής 13 Μαϊου:

"Η κυβέρνηση, ο δήμος Αθηναίων και η Αστυνομία δίνουν έδαφος στην ακροδεξιά"

Υπογράφουν:
Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ), Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας (ΟΕΝ), Οργάνωση Κομουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας – Σπάρτακος (ΟΚΔΕ – Σπάρτακος), ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ), site: www.elaliberta.gr

https://athens.indymedia.org/post/1587847/

https://ormantifa.wordpress.com/2018/05/15/%ce%b7-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bf-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85/

από κι άλλος περίεργος 16/05/2018 2:06 πμ.


Η ανακοίνωση της ΟΡΜΑ που λέει ο 8:51 μμ. λέει άλλα πράγματα από όσα έγραψε παραπάνω.

από Τρίτος περίεργος αναρχικός που έπινε καφέ στα εξάρχεια 16/05/2018 12:12 μμ.


Καταρχάς, αντισυγκέντρωση για τους αναρχικούς σημαίνει φέυγω όταν φύγουν οι άλλοι, οπότε αν οι φασίστες κάθονταν 30 ώρες οι αντιφασίστες πρέπει να κάθονται 40. Όταν φεύγω σαν καλό παιδί, επειδή με διώχνουν οι μπάτσοι, δε  μιλάω για νίκη δική μου και ήττα των άλλων. Αυτή η τακτική υποτιμά τόσο τη νίκη όσο και την ήττα...

Κατα δεύτερο, όσοι ζητούν λογοκρισία, όντας μέλη κομμάτων και αποκομμάτων ή μετωπικών σχημάτων τους, ας έχουν υπόψη ότι η παραπληροφόρηση που επιμελώς προωθείται στο ιντιμίντια δε θα περάσει κι ας βγάλουν πρώτα τη σκούφια τους όταν μιλάνε για δήθεν παραπληροφόρηση των αναρχικών. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν και φαίνεται ποιός παραπληροφορεί. Πρόσφατο παράδειγμα με τους ίδιους συνήθεις δράστες είναι αυτό το συκοφαντικό :https://athens.indymedia.org/post/1584340/ που έβγαλε τους αναρχικούς εθνικιστές...Και κανείς αναρχικός δε ζήτησε λογοκρισία απέναντι σε αυτές τις συκοφαντίες. Αυτό και μόνο δείχνει και την προέλευση και την ποιότητα αυτής της πατροναριστικής και τυχοδιωκτικής πολιτικής...

Τέλος, απλά θα συμβουλέυσω τους συντρόφους αναρχικούς να προσέχουν πάρα πολύ ποιόν και τι στηρίζουν, και να μην υποτιμάνε τον εαυτό τους, γιατί μετά θα αρχίσουν πάλι τις καταγγελίες περί προδοσιών, όπως με τα φιλαράκια μερικών, τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Διαβάστε τα ψιλά γράμματα, γιατί μετά θα έχετε φαινόμενα σαν κι αυτά: https://www.efsyn.gr/arthro/ta-exarheia-sti-dini-toy-kyklona. (Η κυρία είναι συριζαία της Ανοιχτής Πόλης και είπε να μη χάσει ψηφαλάκια από τους νοικοκυραίους της Α' Αθηνών μένοντας απ' έξω από την αντιεξαρχειώτικη υστερία των καναλιών, της κυβέρνησης και της Ν.Δ).

υ.γ: Αλήθεια, γιατί στη φωτογραφία φαίνεται μόνο η συγκεκριμένη σημαία και μάλιστα κεφάλι, αναρωτήθηκε κανείς;

από θέμα αντίληψης της πραγματικότητας 16/05/2018 1:54 μμ.


Επειδή είναι από τις λίγες φορές που η ΟΡΜΑ έβγαλε μια ακριβή, λιτή, περιεκτική ανακοίνωση: την Κυριακη υπήρχαν προγραμματισμένες 2 συγκεντρώσεις φασίστων, αυτη του Συνταγματος για τους 2 στρατιωτικους και αυτη των Προπυλαιων για Μονη Εσφιγμενου από εκκλησιαστικες οργανώσεις και Χρυσή Αυγή. Ωραία μέχρι εδω?
Ορμα κλπ ειχαν καλεσει στο Σύνταγμα, επιχείρησαν απο νωρίς αντισυγκέντρωση και μπλοκάρισμα του στησίματος. Σε κάποια φάση οι μπάτσοι τους έδιωξαν, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτη η συγκέντρωση. Όταν τους έδιωξαν από εκεί πήγαν στα Προπύλαια που υπήρχε άλλη αντιφασιστική συγκέντρωση, την οποία και πλαισίωσαν.
Παράλληλα, έκτακτη συνέλευση συντρόφων/ισσων και η ΣΑΚΤΧ καλούσαν εξαρχής για αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια και όχι στο Σύνταγμα, η οποία κράτησε από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 διώχνοντας όποιον ερχοταν για τη σύναξη των χριστιανοταλιμπάν. Πριν αποχωρήσει η αντιφασιστική είχαν μείνει λίγοι 70χρονοι διοργανωτές και κάτι καλόγριες γύρω-γυρω, οι οποίοι κλαιγόντουσαν στην αστυνομία και ενημέρωναν τον κόσμο ότι η ομιλία θα γίνει κάπου άλλου λόγω της αντισυγκέντρωσης. Η Χρυσή Αυγή παράλληλα είχε κατεβάσει από την ιστοσελίδα της το κάλεσμα για Προπύλαια και μέχρι εκείνη την ώρα είχαν κάνει μεμονωμένα την εμφάνισή τους κάποια άτομα με μπλούζες ΧΑ και σημαίες, οι οποίες πάρθηκαν από τους αντιφασίστες.
Και όχι ποτε αντισυγκέντρωση για τους αναρχικούς δεν σημαίνει φεύγω όταν φεύγουν οι άλλοι, ιδίως όταν οι άλλοι δεν έχουν καν έρθει ενώ έχει περάσει μία ώρα από το ανακοινωμένο κάλεσμά τους. Υποδείξεις να κάνεις στις συνελεύσεις και στο δρόμο, όχι ιντερνετικά. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε για να σε ικανοποιήσουμε? Να κάτσουμε μέχρι τις 19:00 προληπτικά, για να μην έρθουν 50 άτομα εκ των υστέρων και πουν ότι έγινε  κανονικά η συγκέντρωση? 
Και αφήστε τώρα που θα μας χρεώσετε και ως μέλη της ΟΡΜΑ, επειδή δεν γουστάρουμε να τρέχουμε πάντα αριστερά-δεξιά τα ίδια κλασικά 100-200 άτομα και να έχουμε την κάθε διαδικτυακή αποψάρα από άτομα που συνήθως δεν συμμετέχουν στην πλειοψηφία των δράσεων/συγκεντρώσεων/πορειών που γίνονται με διάφορες προφάσεις, όπως πχ "ε ειναι και η ΟΡΜΑ εκεί κοντά".

από Τρίτος περίεργος 16/05/2018 3:58 μμ.


Αφού μόνος σου λες ότι "Ορμα κλπ ειχαν καλεσει στο Σύνταγμα, επιχείρησαν απο νωρίς αντισυγκέντρωση και μπλοκάρισμα του στησίματος. Σε κάποια φάση οι μπάτσοι τους έδιωξαν, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτη η συγκέντρωση. Όταν τους έδιωξαν από εκεί πήγαν στα Προπύλαια που υπήρχε άλλη αντιφασιστική συγκέντρωση, την οποία και πλαισίωσαν." που είδες εσύ τη νίκη και τη ματαίωση λόγω μαχητικού αντιφασισμού; Το μόνο που αληθεύει στη συγκεκριμένη περιγραφή που κάνει η ΟΡΜΑ παραπάνω είναι ότι «το αντιφασιστικό κίνημα δεν κάνει ούτε βήμα πίσω στη φασιστική απειλή». Πράγματι στη φωτογραφία
η ΟΡΜΑ δεν αποχωρεί από το Σύνταγμα με την όπισθεν, αλλά έμπροσθεν, με το κεφάλι και τις σημαίες ψηλά.

Όσο για τη συγκέντρωση στα προπύλαια, φυσικά και δεν αναφέρομαι στους συντρόφους της ΣΑΚΤΧ, αλλά και τους ανένταχτους αναρχικούς, διότι ευθύς εξαρχής είχαν καλέσει εκεί, χωρίς πομφόλυγες κι απόπειρες εντυπωσιασμού που καταλήγουν σε φιάσκο. Αντισυγκέντρωση πάντως σημαίνει φεύγω αφού φύγουν οι άλλοι, αφού αυτοπροσδιορίζεται ως -αντί-, αλλιώς πρόκειται για απλά για εναλλακτικό χάπενινγκ, σαν κι αυτά που χρόνια τώρα μας είχε συνηθίσει η y.r.e και οι φίλοι της. Αν θες να εμποδίσες κάτι. Αν πάλι δε θες να λείπουν τα μεγάλα λόγια και οι συκοφαντίες, γιατί οδηγούν στη γελοιοποίηση και περιθωριοποίηση στους κύκλους των αναρχικών.

Υποδείξεις θα κάνω όπου γουστάρω και ειδικά σε ανθρώπους που νομίζουν ότι αν τρέχουν 210 άτομα δεξιά-αριστερά, αντί για 200, γιατί για τέτοια διαφορά μεγεθών μιλάμε και μάλιστα μη μάχιμα, έφτιαξαν τους καινούριους Arditti del popolo. Αν εσύ θες να είσαι κορόιδο ή πονηρός είναι δικαίωμα σου, όχι όμως πάνω στις πλατες μας.
Αυτά που καταγγέλονται είναι συγκεκριμένα και δεν έχουν να κάνουν με «η όρμα είναι εκεί κοντά», αλλά με το ότι «Η ΟΡΜΑ έκανε αυτό κι αυτό»...
Και φυσικά προτιμώ να πίνω καφέ στα Εξάρχεια παρά να ονομάζω δράση το να πίνω καφέ στα Κόφι Άιλαντ στα προπύλαια.

από ενημέρωση 16/05/2018 5:27 μμ.


Η ΟΡΜΑ σου έχει βγάλει μια υπεραναλυτική στα όρια του spam ενημέρωση που λέει, με όρους αυτοπροβολής, τι κάνει η ίδια ανά 10λεπτά. Είναι αλήθεια ότι συνήθως το παρακάνει με τις ανακοινώσεις που νομίζεις ότι 40 φασίστες ισοπεδώθηκαν ή ότι εξαφάνισαν την Χρυσή Αυγή από όλη την Αθήνα, αλλά αυτή τη φορά το λεει ξεκαθαρα "πηγαμε Σύνταγμα, καθίσαμε κάποια ώρα μέχρι και την επίσημη ώρα του καλέσματος, ήμασταν λίγοι, μας δόθηκε διορία αλλιώς ξύλο και αποφασίσαμε να φύγουμε και να πάμε Προπύλαια που ήταν οι άλλοι, μείναμε μέχρι τις 16:00 και αποχωρήσαμε όλοι μαζι αφου ακυρωθηκε η 2η φασιστοσυγκεντρωση".

[13:20]

Οι προσυγκεντρωμένοι αντιφασίστ(ρι)ες, έχοντας κρατήσει μέχρι την ώρα του καλέσματος την πλατεία, προχωρήσαμε συγκροτημένα στα Προπύλαια μετά από πιέσεις και απειλές της ΕΛ.ΑΣ. και του δήμο να διαλυθούμε για να διεξαχθεί κανονικά το εθνικιστικό συλλαλητήριο.

[13:30]

Η διεθνιστική αντιφασιστική συγκέντρωση της Αθήνας πραγματοποιείται στα Προπύλαια.


[15:15 Προπύλαια]

Η διεθνιστική αντιφασιστική συγκέντρωση συνεχίζεται κανονικά ακυρώνοντας επιτυχώς το κάλεσμα της 2ης εθνικιστικής συγκέντρωσης για τις 3μμ.                       ----Αναφέρεται εμφανώς στην συγκέντρωση στα Προπύλαια που εκείνη την ώρα η Χρυσή Αυγή είχε εξαφανίσει το ηλεκτρονικό κάλεσμα και οι διοργανωτές ενημέρωναν κόσμο ότι δεν θα γίνει στα Προπύλαια η συγκέντρωση.

[16:00]

Η διεθνιστική αντιφασιστική συγκέντρωση ολοκληρώνεται με συγκροτημένη διαδήλωση των μπλοκ προς την Ομόνοια. 
Καμια ανοχή στις εθνικιστικές προκλήσεις. Ζήτω ο Μαχητικός Αντιφασισμός!
(Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ.)

Και sorry αν σου κάνω υποδείξεις, αλλά για να την μπεις στην ΟΡΜΑ και εσυ και άλλοι, γράψατε σχόλια που θα μπορούσαν αυτούσια να είναι ειρωνικά σχόλια σε φασιστοσελίδες του ύφους "σιγα απλυτάκια που ακυρώσατε κάτι, εδώ είμαστε και σας ψάχνουμε"

από Τρίτος περίεργος 16/05/2018 8:10 μμ.


αλλά αυτό «Παρ` όλη την τεράστια πολιτική και οργανωτική υποστήριξη του κρατικού μηχανισμού, το Αντιφασιστικό Διεθνιστικό Κίνημα μετέτρεψε το εθνικιστικό συλλαλητήριο σε φιάσκο» νομίζω ότι διαψεύδεται από τη φωτογραφία που έβαλα παραπάνω. 

υ.γ: τις αντισυγκεντρώσεις τις κάνεις ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΣ με τον τσαμπουκά σου, όχι με εκκλήσεις στο κράτος του οποίου έκφραση είναι ο εθνικισμός. Τι ήθελες ή τι περίμενες δηλαδή; Να απαγορέψει τη συγκέντρωση των φασιστών το κράτος για να αντλήσεις εσύ πολιτική υπεραξία; Σόρι, αλλά ούτε τη μαχητικότητα, ούτε τους αριθμούς, ούτε τη στόχευση έχεις για να το αναγκάσεις να κάνει κάτι τέτοιο. Εσύ δημιουργείς τις συνθήκες που καθιστούν αδύνατη τη συγκέντρωση και τα πογκρόμ των φασιστών όχι το κράτος. Οι καταγγελίες ότι το «κράτος δίνει έδαφος στην ακροδεξιά» θυμίζει κακομαθημένο παιδί που νιώθει ότι αδικείται από τον πατέρα του και παραβιάζει ανοιχτές πόρτες...

Παράδειγμα πρός μίμηση: 2η επίσκεψη Χάιντερ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί τις οδού Σολωμού εν έτει 2002 νομίζω. Πορεία φασιστών γιόκ μετά από επίθεση στα γραφεία τους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License