Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία – Σάββατο 12/5, 6μμ, πλ. Κύπρου, Καλλιθέα


Ο εθνικισμός και ο ρατσισμός παραμένουν τα ισχυρά όπλα της ακροδεξιάς και των νεοναζιστικών μορφωμάτων. Παρότι οι βασικοί οργανωτικοί πυλώνες τους διανύουν ημέρες πολιτικού αδιεξόδου, βρίσκουν ως έρεισμα τον ελληνοτουρκικό καπιταλιστικό ανταγωνισμό και ξεμυτίζουν στο δημόσιο χώρο μέσω περιφερειακών συλλαλητηρίων και τυφλών νυχτερινών χτυπημάτων. Ενώ μέσω ναζιστικών συνθημάτων με σπρέυ και φέιγ βολάν/τρικάκια προπαγανδίζουν την ιδεολογία τους. Υπό το βάρος της οργανωτικής τους συρρίκνωσης αυτή την περίοδο, προσπαθούν εναγωνίως να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να δείξουν σημεία ζωής στο πολιτικό προσκήνιο.

Το αντιφασιστικό κίνημα παραμένει παρόν και δεν εφησυχάζεται. Έχουμε καταφέρει να επιφέρουμε με σφοδρότητα την κεντρικοπολιτική αφάνεια των φασιστών και έχουμε ισχυροποιήσει τις δυνάμεις μας στον δρόμο, τις γειτονιές, τα σχολεία και τους εργασιακούς χώρους. Με κάθε ευκαιρία διατρανώνουμε τις απελευθερωτικές για την κοινωνία αξίες της ισότητας, της αλληλεγγύης και του διεθνισμού.

Συμμετέχουμε και καλούμε στην Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στην Καλλιθέα, το Σάββατο 12/5 6μμ στην πλατεία Κύπρου.

Επίσης, καλούμε στην διεθνιστική αντιφασιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή 13/5, δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς που έκαψαν την κατάληψη Libertatia και έστησαν το πογκρόμ ενάντια στους πρόσφυγες στη Λέσβο να πατήσουν το πόδι τους στο κέντρο της Αθήνας.

10 Μαΐου 2018

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License