Ανάρτηση πανό στον Τ.Θεοφίλου - Καρδίτσα

Τοποθέτηση πανό στον Αναρχικό/Κομμουνιστή Τ.Θεοφίλου.

post image

Τοποθέτηση πανό σε γέφυρα σε είσοδο/έξοδο της πόλης της  Καρδίτσας  ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον Αναρχικό Κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου.Στις 7/7/17, ο Τ.Θεοφίλου κρίνεται αθώος από το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων, έπειτα από την πενταετή άδικη παραμονή του στη φυλακή. Την Παρασκευή 11/5/2018, ο Θεοφίλου καλείται να ξαναδικαστεί με τις ίδιες κατηγορίες, μετά από την αναίρεση της αθωωτικής απόφασης που άσκησε το φασιστικό κατακάθι τις ''δικαιοσύνης'' τους και πρώην εποπτεύων εισαγγελέας της «αντι»τρομοκρατικής, ο αντεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής.Κανένας σύντροφος μόνος του.Αλληλεγγύη στον Τάσο Θεοφίλου.Σφαλιάρες και κλωτσιές σε μπατσους δικαστές.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License