Οδηγίες Δημοσίευσης

Οι οδηγίες δημοσίευσης έχουν προστεθεί στην πολιτική δημοσίευσης του μέσου, καθώς επίσης και στη σελίδα που μπαίνουν οι χρήστες προκειμένου να δημοσιεύσουν ένα άρθρο. Θα πρέπει να διαβαστούν από τον/την δημοσιευτή και να κλικαριστεί το κουτάκι στο τέλος των οδηγιών, έτσι ώστε να μπορεί κάποιος/α να συνεχίσει στη διαδικασία δημοσίευσης του άρθρου.

 Για την εύρυθμη λειτουργία του μέσου, σας παραθέτουμε κάποιες οδηγίες δημοσίευσης.   

- Στην κατηγορία "Τοπικά Νέα", δημοσιεύονται δράσεις και γεγονότα που είτε συμβαίνουν τώρα, είτε περιγράφουν, ως ενημέρωση, δράσεις και γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί. Ακόμη, στην κατηγορία αυτή αναρτώνται δημοσιεύσεις που αφορούν τον λόγο των πολιτικών κρατουμένων, δημοσιεύσεις για τις φυλακές και τους έγκλειστους και "αναλήψεις ευθύνης". Τέλος, στα "Τοπικά Νέα" αναρτώνται μόνο σχόλια που προσθέτουν πληροφορίες στη δημοσίευση. Σχόλια πολιτικού σχολιασμού των δράσεων ή γεγονότων, δεν θα δημοσιεύονται.     

- Στην κατηγορία "Ανακοινώσεις", δημοσιεύονται πολιτικά υπογεγραμμένα κείμενα και ανακοινώσεις. Τα κείμενα αυτά μπορεί να αφορούν δράσεις ή/και γεγονότα που εχουν δημοσιευτεί στα τοπικά νεα. Επίσης, στην συγκεκριμένη κατηγορία δημοσιεύονται καλέσματα για δράσεις, πολιτικές εκδηλωσεις και συνελεύσεις. Οι δημοσιεύσεις που αναφέρονται σε κινηματικά πάρτυ και μπαρ, αναρτώνται στην κατηγορία "Ανακοινώσεις", μόνο όταν συνοδεύονται από πολιτική δραστηριότητα (μικροφωνικη, βιβλιοπαρουσίαση, κλπ). Σε άλλη περίπτωση αναρτώνται αποκλειστικά στο "Ημερολόγιο". Τέλος, στην παρούσα κατηγορία είναι εφικτός μόνο ο σχολιασμός που προσθέτει πληροφορίες.  

- Δημοσιεύσεις μιας γραμμής, δηλαδή κείμενα με λιγότερες από 20
λέξεις, δημοσιεύσεις που περιέχουν μόνο υπερσυνδέσεις (links), καθώς και δημοσιεύσεις με μονολεκτικούς τίτλους δεν θα δημοσιεύονται. Η οδηγία αυτή εχει να κάνει με την προσπάθεια ορθότερης αντιπληροφόρησης, καθώς και αποφυγής λογικών "social media ενημερώσης".   - Τίτλοι και κείμενα με συνεχόμενα κεφαλαία γράμματα, παρακαλούμε πολύ να αποφεύγονται.   - Για λόγους ασφαλείας, υπερσυνδέσεις (links) που οδηγούν στο Facebook θα απενεργοποιούνται.

- Τα μεγάλα "κενά" στα κείμενα μεταξύ των παραγράφων, στην αρχή και ειδικότερα στο τέλος, δεν χρειάζονται. Κανενα "κενό" ανάμεσα στις παραγράφους και ένα κενό να χωρίζει την υπογραφή ή τον τίτλο από το υπόλοιπο κείμενο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License